Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek magamnak keresztény társat Budapesten? 30F
Illetve Újpesten van még egy elég erős református közösség, ott is sok a fiatal, de ők azért elég zárt közösség. Mármint szívesen látják az embereket, de nyilván jobban szeretik a kitartó, fix tagokat, szóval ha oda mész, érdemes elköteleződni. De a jezsuiták kedvesebbek amúgy:D
A 30 évvel meg hát azért nem lesz könnyű dolgod, elvégre erre a korra a legtöbben már rég családot alapítottak.
Az egy szimpatikus templom, amit írsz, voltam ott egy hölgy ismerősömmel kb. egy hónapja egy alkalommal. Lehet, hogy egyszer elnézek oda, bár Észak-Nyugat Budáról messze van.
Azt nem tudom, hogy egy misén hogy lehet ismerkedni.
Nehéz gyülekezetben ismerkedni, szerintem a református gyülekezetben nagyobb az esély. Bár az igazat megvallva ahány féle gyülekezet annyi szokás.
Én római katolikus vagyok és a mi gyülekezetünk kb a halott kategória, a volt párom reformástus volt és az ő gyülekezete egy álom közösség volt. De ebbe benne van ugyan úgy hogy a többi gyülekezet meg nem ennyire jó.
Szerintem ki kell próbálni pár helyet, mert nagyon változó az emberekhez való hozzáállás. Majdem annyi az esélye a pár találásnak , mintha az utcán szólítanál le valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!