Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy sikerült feldolg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy sikerült feldolgoznotok, hogy nem jutott nektek szép nő, akinek nem jutott?

Figyelt kérdés

Minden fiú/férfi arról álmodozott kiskorától kezdve, hogy majd szép nője lesz. Minden amit csinált, valahol ez motiválta. Azért tanultak sokan, azért értek el magasabb fizetést, azért vettek sokan házat, autót vagy éppen azért gyúrták ki magukat, azért tanultak meg hangszeren játszani stb... hogy majd ezáltal szép nőjük lehessen.

De ez nem mindenkinek sikerült. Még ha el is jutottál egy magasabb anyagi színvonalra mondjuk, azzal max annyit értél el, hogy esetleg lehet olyan nők aki szintén pénzesebb, de attól még nem feltétlenül szép. Csak olyan nőket lehet találni pénzért akik szépek, akik a pénzedre hajtanak így vagy úgy, nem pedig rád mint férfia. Tehát ott vagy ahol a part szakad. Végső soron sehol.

Ezt sok férfinak hogyan sikerült 30 éves korára kb. feldolgoznia, hogy bizony nincsenek csodák, sokszor be kell érni egy kevésbé szép nővel, ha nem születtél jóképűnek?

2023. nov. 7. 22:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%
Persze ezért. Véletlen sincs olyan férfi aki maga miatt tett dolgokat...😅
2023. nov. 7. 22:27
 2/32 anonim ***** válasza:
89%

Konkrétan semmilyen nőm nincs, vagy a te fogalmazásod szerint semmilyen nem "jutott"...

Szóval olyan mindegy.

Egyébként nem MINDENT ezért tesz az ember, ez elég nagy ferdítés, viszont tény, hogy az életben egy fontos állomás (lenne), hogy megállapodj, családot alapíts stb.

Aztán akinek ez nem jön össze az eléggé megragad, mintha nem tudnál sehogy sem a következő "pályára" lépni, hiába próbálkozol. Valaki egyébként folytatja a próbálkozást valaki elveszti a motivációt és feladja.

2023. nov. 7. 22:31
 3/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet minden férfi ennyire szánalmas.
2023. nov. 8. 00:08
 4/32 anonim ***** válasza:
69%

Én bevallom, tényleg ez motivál, és nemcsak hogy a célok elérésére, hanem konkrétan magára az életre is. Egyszerűen a párkapcsolat az ami igazán boldoggá tesz engem.

Azt érzem az életcélomnak, hogy legyen egy családom akiket boldoggá tehetek.

Persze ez közel sem akármilyen nőt jelent, sőt. Ahhoz hogy tényleg úgy érezzem hogy a párom egy csodálatos ember, akiért bármit megtennék, sajnos csomó más mellett szükségem van arra is hogy szép legyen. Jó lenne ha ez nem kellene, de ez egy teljesen belülről jövő igény, amin nem tudok változtatni

2023. nov. 8. 00:22
 5/32 anonim ***** válasza:
29%
Férfiak 95 százaléka így van… kérdezd meg tőlük
2023. nov. 8. 01:22
 6/32 anonim ***** válasza:
90%

Igen, az első bekezdéseden én is kiakadtam kicsit..

Csak a magad nevében beszélj már, légy kedves! Én pl. nem a nőzés meg a jövőbeli szép nő miatt választottam azt a pályát, szakmát, ahol vagyok, sőt mi több, még csak nem is a pénz motivál benne a legjobban, hanem az érdeklődés. Eszembe se jutott ez így, amikor pl. egyetemi szakot választottam, vagy egyetem után doktori képzést, főleg 140 és 180 ezres ösztöndíjakért (az első két évig az első, utána a második sáv volt).

2023. nov. 8. 01:35
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Hogy konkrétan is válaszoljak a kérdésedre, társkeresőkön sokkal nehezebb elérni a szép nőket, mint élőben, hiszen tízszer, vagy akár százszor annyi érdeklődést kapnak (arra most nem térek ki, hogy többségében nincs sok köszönet ezekben), de attól még sokkal nagyobb a konkurencia. Feltéve persze, ha fent vagy társkeresőkön, és ott ismerkedsz többnyire.

Én magam helyes férfi vagyok, így ennyire egyértelműen nem találkoztam ezzel a problémával, hogy a nekem tetsző nőket ne tudnám elérni, engem a randikon koptattak le többnyire. Mindig is az volt az érzésem az online megismert nőknél, hogy elég egy-egy apró hiba, és máris ugrott az ismerkedés. Ezt a személyesen megismert nőknél sokkal kevésbé éreztem, és a barátnőim többségét is élőben ismertem meg (kivéve a mostanit, akit Randivonalról 2 éve).

A lájk arányom Tinderen nagyjából úgy nézett ki (előfizető voltam, így láttam a lájkokat), hogy a nők kb. 1/3-a volt többnyire vagy teljesen nekem tetsző, míg 2/3 nem, így nyilván az 1/3-ból húztam be profilokat a match-ek közé. De most jön a lényeg: én is pontosan úgy éreztem Tinderen, hogy egy szép, vonzó nőt számottevően nehezebb meghódítani, mint egy kevésbé vonzót. Nem csak városi legenda, hogy nagyon magasak az elvárások, amiket bizony még jóképűként sem könnyű megugrani.

Viszont való életbeli ismerkedéseknél jóval kevésbé éreztem ezeket az elszállt igényeket és akadályokat. Nyilván a kisebb konkurencia ennek az egyik fő oka.

Ha kevésbé vagy vonzó férfi, de azért még beletartozol az átlagosan vonzó körbe, akkor javaslom, inkább élőben ismerkedj, ha van rá módod. Sokkal könnyebb dolgod lesz neked is, ha tudsz kompenzálni sok egyéb tényezővel.

Elhiszem és megértem, hogy fontos számodra is a vonzalom. Kitartást kívánok az ismerkedéshez, és próbálkozz személyesen!

2023. nov. 8. 02:04
 8/32 anonim ***** válasza:
88%
Nekem semmilyen nő nem jut, mert csúnya és alacsony vagyok. Időbe telt, mire elfogadtam, és leálltam a csajozással. Nem mondom, hogy nem vágyom rá, hogy valaki szeressen, de legalább a szexigényemet ki tudom elégíteni prostizással.
2023. nov. 8. 07:58
 9/32 anonim ***** válasza:
32%
3 diplomás 28 éves férfiként, milliókat keresve külföldön is szűz vagyok. Hiszem, hogy nekem járna egy szép nő, ha màr ennyit dolgoztam az eddigi életemben, de inkább egy munkanélküli/keveset kereső szépfiúval dugnak, mint velem, aki ugyan magas vagyok (186 cm), de nem vagyok jóképű
2023. nov. 8. 08:12
 10/32 anonim ***** válasza:
86%

Azért durva nőként látni, hogy csak ennyi értéket vélnek felfedezni bennünk a férfiak.

Ha trófeát akarsz, vegyél és bérelj. Ha partnert, akkor menj ki ismerkedni. Az ember nagyrészt úgyse ott és azzal lyukad ki akire mindig is álmodott, valami teljesen mással amit akkor is imádni fog.

Egyik pasim se volt a macho magas, helyes ideál, van olyan akire utólag visszanézek és csak fogom a fejem hogy hogy vonzódhattam hozzá, de az érzelmek rengeteget változtatnak egy ember megítélésén. És olyan érdekes látni a konditermi edzőt egy 100 kilós nővel aki a felesége enyelegni, de mindig vidám, vigyorog, boldog.

Amíg bármelyik fél is annyin van hogy mindegy csak szép legyen, addig veszett fejsze nyele.

2023. nov. 8. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!