Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Motoros férfiak közt vannak incelek?
Nekem erősen negatívum a motoros életmód, szeretem élve viszontlátni a páromat, a motorozás viszont nem épp a legbiztonságosabb hobbi és konkrétan bármivel ütközik, ő issza meg a nagyobb levet.
Szóval szerintem simán lehetnek ott is incelek.
Van egy srác, velünk járt motorozni, ő is ilyen incel felé (már nem is hívjuk, mer csak pocsog).
N 31
"Ez egy nagyon drága hobbi"
.....Europaban. Mashol napi kozlekedesi eszkoz.
39F incel
Kérdező, neked most becsípődött, hogy a motoros férfiak mind nőcsábászok?
Azt vágod, hogy ehhez semmiféle varázslatra nincs szükség?:D
Természetesen vannak olyan férfiak, akik motorral közlekednek és nem sikeresek a nőknél.
Nem tudom tudod-e, de ahhoz, hogy sikeres legéyl a nőkhöz, elsősorban nem jogosítvány vagy közlekedési eszköz kell, hanem szociális készségek:D
Mindenhol vannak. Sőt, az egyik legnagyobb incel, akit ismerek, és képes volt vagy fél évig napi szinten zaklatni, pont motorozik :D
Sok a férfias is a motorosok között, de a motortól nem lesz férfias senki.
Vannak. Kevés motorost ismerek, de több incelt is közöttük. Semmi összefüggése nincs a hobbinak a nőknél való sikeresség közt.
A legsikeresebb férfi a nőknél akit valaha ismertem WoW-ozott függő szinten, de olyan jóképű volt hogy hívogatták, zaklatták a csajok a koleszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!