Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is igy van, vagy én rontok el valamit?
Azt vettem észre, hogy az elmúlt 3-4 évben egyre nehezebb ismerkedni, de akár még barátkozni is.
Ha ti is ilyesmit tapasztaltok, akkor szerintetek miért van ez igy, mi lehet az oka?
Nekem a barátom miatt nehéz csak. Túl féltékeny.
Amugy ismerkedni könnyű.
Olyat találni aki kéne az meg nem könnyű. Inkább megbecsülöm a páromat.
Nem szarnám össze magam. :D (mellesleg nem férfi vagyok)
Pórbálok ismerkedni személyesen is és interneten is, sőt az internetes ismerkedést nem preferálom, jobb személyesen.
De azért köszönöm a roppant kedves és nem mellesleg alaptalan rosszindulatod. Valószínű te személyesen is ennyire bunkó vagy, ez már téged minősit.
Egyre nehezebb a férfiaknak és egyre könnyebb a nőknek a társkeresés.
Ha férfi vagy, akkor ez természetes érzés. Ha nő vagy, akkor viszont veled vannak nagyon súlyos mentális problémák.
"Egyre nehezebb a férfiaknak és egyre könnyebb a nőknek a társkeresés. Ha férfi vagy, akkor ez természetes érzés. Ha nő vagy, akkor viszont veled vannak nagyon súlyos mentális problémák."
Lehet hogy nem egy topmodell alkat, a személyisége pedig taszító, így könnyen lehet!
A magyarok depresszívek, befelé fordulóak, mást hibáztatóak.
Ki akar ilyenekkel együtt lenni? (F!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!