Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Használnál egy ilyen appot ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használnál egy ilyen appot ?

Figyelt kérdés
Ugye az a baj a különböző társkereső appokkal , hogy sok a kamu. Ha viszont lenne egy olyan opció , hogy biometrikus adatokkal tudnál csak regisztrálni és 1X akkor te használnál ilyet ?
2023. nov. 2. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem hiszem hogy én bárkit érdekelnék egy társkereső appon. A napi huszadik kéretlen próbalkozó pedig nem akarok lenni.
2023. nov. 2. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Badoon most fényképpel kell igazolni, hogy valódi a profilod.

Ettôl még semmi se lett jobb rajta. Ugyanazért xar és használhatatlan, mint eddig. Napi 30-50 pasival kéne elkezdeni beszélgetni, lenyomni a szokásos sziamizu köröket, hogy kiderüljön, hogy egyáltalán lehet-e vele bestélgetni (90% kiesik). A napi jó reggelt meg szép álmokat az nem beszélgetés.

Sajnos csinálhatsz te bármilyen appot, szûrheted a kamu profilokat, a kamus hazug emberek ott lesznek, és nagyon nehéz azt a kis százalékot kiszûrni, akivel esélyes, hogy legalább egy második randiig eljuttok.

2023. nov. 2. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, mert biometrikus adatokkal jelentkeztem, még mondhatom azt, hogy Kiss Jóskának hívnak és én vagyok az Apple társigazgatója. Ettől még nem lesz igaz. Akármilyen társkeresőt veszel, az ott jelenlévő emberektől lesz jó vagy kevésbé jó, nem az egyéb bizbaszoktól, amit az app vagy a szolgáltatás tud. Az emberek meg olyanok, amilyenek, nem tudod megválogatni.
2023. nov. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!