Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya lennék vagy miért nincs sikerem a randi appokon?
Nem tudom hogy mi lehet a baj velem. Lehet hogy tényleg csúnya vagyok pedig azt mondják átlagos vagyok és volt már barátnőm is bem is egy, de egyszerűen két hónapja fent vagyok és szinte mindenkit jobbra húzok, mind a tinderen, mind a Facebook társkeresőn. És akivel létrejönne match az általában nem ír, én írok rá, de ő nem ír...
Volt aki írt avval tök jól kialakult egy kapcsolat sokat beszéltünk telefonáltunk de mikor randira akartam hívni azt mondta egy kapcsolat alakul egy férfival
Mikor jöttök már rá, hogy a tinder üzemeltetői is pénzből élnek és a profit miatt tartják fent az alkalmazást? Tényleg azt hiszitek, hogy a profilok nagyobb része arra vár, hogy szerelmet valljon nektek? Szerintetek miért olyan az algoritmus, hogy először mindig a "népszerű" profilokat hozza fel az új belépőknek?
Ugyan hányan fizetnek elő mindenféle prémium szolgáltatásra, annak reményében, hogy így kapósabbak lesznek a piacon?
Jesszus, néha gondolkodnotok is kellene a rinyálás helyett...
Nem tudjuk hogy nézel ki így a válasz szimplán találgatás
Lehetséges H szar képet teszel fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!