Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire csúnya lennék vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire csúnya lennék vagy miért nincs sikerem a randi appokon?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy mi lehet a baj velem. Lehet hogy tényleg csúnya vagyok pedig azt mondják átlagos vagyok és volt már barátnőm is bem is egy, de egyszerűen két hónapja fent vagyok és szinte mindenkit jobbra húzok, mind a tinderen, mind a Facebook társkeresőn. És akivel létrejönne match az általában nem ír, én írok rá, de ő nem ír...

Volt aki írt avval tök jól kialakult egy kapcsolat sokat beszéltünk telefonáltunk de mikor randira akartam hívni azt mondta egy kapcsolat alakul egy férfival

2023. okt. 31. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Üdv a Quasimodo klubban.
2023. okt. 31. 12:41
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Ne már azért nem vagyok ronda
2023. okt. 31. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet, megmondom.
2023. okt. 31. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Mikor jöttök már rá, hogy a tinder üzemeltetői is pénzből élnek és a profit miatt tartják fent az alkalmazást? Tényleg azt hiszitek, hogy a profilok nagyobb része arra vár, hogy szerelmet valljon nektek? Szerintetek miért olyan az algoritmus, hogy először mindig a "népszerű" profilokat hozza fel az új belépőknek?

Ugyan hányan fizetnek elő mindenféle prémium szolgáltatásra, annak reményében, hogy így kapósabbak lesznek a piacon?

Jesszus, néha gondolkodnotok is kellene a rinyálás helyett...

2023. okt. 31. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még egy gondolkodni való: szerintetek hány embert érdekel a tinder tulajdonosaiból, hogy gezapistijoskamarci megtalálja a párját? Segítek: 0, zero, NADA
2023. okt. 31. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is küldj képet
2023. okt. 31. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk hogy nézel ki így a válasz szimplán találgatás

Lehetséges H szar képet teszel fel

2023. okt. 31. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Van egy olyan fb csoport, hogy Tinder tippek. Rakd fel oda a profilodat és őszintén véleményezi mindkét nem, nem szoktak bunkók lenni. Vagy Redditen is van egy hasonló csoport. Egy próbát megér.
2023. okt. 31. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha eloben ismerkednel, ahol sikered is volt?
2023. okt. 31. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!