Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves nőként hol lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves nőként hol lenne érdemes ismerkedni, ha egy kicsit zárkózottabb típus vagyok?

Figyelt kérdés

Fél éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Eléggé zárkózott vagyok, de a megfelelő ember mellett nagyon is beszédes tudok lenni. :) Hol lenne értelme a tinderen kívül társat keresnem?

Egyáltalán számíthatok még arra hogy találok egy megfelelő férfit?

2023. okt. 30. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi a megfelelő férfi. Én ugyanilyen vagyok mint te csak férfiben, és két évvel fiatalabb. De nem írtad, hogy milyet keresnél.
2023. okt. 30. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Talán a megfelelő számomra az intelligens, humoros, kicsit laza, kellemes társaság lenne. Akivel el lehet menni kirándulni, de a hülyéskedésben is benne van. Külsőleg max annyi lenne a kikötésem, hogy magasabb legyen nálam (én 173 cm vagyok).
2023. okt. 30. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező akárhol lehet nőként ha megvan a nyitottság. Én pl. társkereső rendezvényekre járok ( séta randi, speed dating stb., de van főzős randi is például és régebben túra-randi is volt ).

Sajnos nekem ezeken sosem volt sikerem, nem nyitottak az emberek, lehet mint Te, ők is zárkózottak.

Én amúgy 184 vagyok nem vagyok laza, humoros de azt gondolom jó parti lennék.

Esetleg akarsz ismerkedni?

37F

2023. okt. 30. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Aki jol akar valasztani az tarsasagban ismerkedik, ahol megismerheti a masikat anelkul, hogy konkret lepesre kerulne sor. A net is mukodhet, de az lutri. Ott javasolt a Tinder helyett a fizetos oldal, mert olyanokat szur ki, akikkel biztos nem akarsz talalkozni.
2023. okt. 30. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

Én szívesen ismerkednék veled a leírtak alapján. Ha gondolod, írj rám.

(F41, 1.84 cm. magas vagyok)

2023. okt. 30. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

Most, hogy rámírtál, már tudom ki vagy. De valahogy nekem nem jön ki a matek, mert mi már tavaly beszéltünk egymással, és akkor még csak 30 évesnek mondtad magad. Szóval egy év alatt hetet öregedtél.

Ráadásul azt írod, fél éve ért véget egy hosszú kapcsolatod, de tavaly nekem azt írtad akkor, hogy 1 éve vagy egyedül.

2023. okt. 30. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6: Ez komoooly? 😮
2023. okt. 31. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
93%

A 6-os vagyok!

Persze, hogy komoly. Csak azt nem értem, hogy mit élveznek ebben bizonyos emberek.

2023. okt. 31. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!