Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves nőként hol lenne érdemes ismerkedni, ha egy kicsit zárkózottabb típus vagyok?
Fél éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Eléggé zárkózott vagyok, de a megfelelő ember mellett nagyon is beszédes tudok lenni. :) Hol lenne értelme a tinderen kívül társat keresnem?
Egyáltalán számíthatok még arra hogy találok egy megfelelő férfit?
Kérdező akárhol lehet nőként ha megvan a nyitottság. Én pl. társkereső rendezvényekre járok ( séta randi, speed dating stb., de van főzős randi is például és régebben túra-randi is volt ).
Sajnos nekem ezeken sosem volt sikerem, nem nyitottak az emberek, lehet mint Te, ők is zárkózottak.
Én amúgy 184 vagyok nem vagyok laza, humoros de azt gondolom jó parti lennék.
Esetleg akarsz ismerkedni?
37F
Én szívesen ismerkednék veled a leírtak alapján. Ha gondolod, írj rám.
(F41, 1.84 cm. magas vagyok)
Most, hogy rámírtál, már tudom ki vagy. De valahogy nekem nem jön ki a matek, mert mi már tavaly beszéltünk egymással, és akkor még csak 30 évesnek mondtad magad. Szóval egy év alatt hetet öregedtél.
Ráadásul azt írod, fél éve ért véget egy hosszú kapcsolatod, de tavaly nekem azt írtad akkor, hogy 1 éve vagy egyedül.
A 6-os vagyok!
Persze, hogy komoly. Csak azt nem értem, hogy mit élveznek ebben bizonyos emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!