Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Instagram már egy Onlyfans light platform lett?
Figyelt kérdés
A fiatal nők teleszórják az Instát a rengeteg félmeztelen képpel, mutogatják minden testrészüket. Valahogy csak a talpak vannak kiemelve a lábfetisiszták nagy örömére. Természetesen ezeket a nőket totál felesleges üzenetekkel bombázni, mert meg sem nézik, le sem tojják. Az átlagabb nők is ezerszám kapják a lájkokat, megkereséseket, de természetesen esélytelen őket megközelíteni is. Mikor fog ez a tarthatatlan női egótuning oldal kicsit konzerválódni? Szégyen!
Akkor fognak vele leállni ha az összes ott tartózkodó férfi nem veri rájuk, nem nézegeti, nem likeolja. Van rájuk kereslet azért csinálják, érted?
2023. okt. 30. 09:50
2/14 anonim válasza:
Csak mellékesen megjegyezném, hogy az Instagramon például ilyenek is vannak: [link]
Az más kérdés, kérdező, hogy te csak a pucsító luxusprosti light-okat veszed ott észre (vagy az algoritmusod valamilyen rejtélyes csoda folytán kizárólag ilyeneket dob föl neked, már ha van arrafelé algoritmus, én nem jártam még Instán).
2023. okt. 30. 09:54
3/14 anonim válasza:
#2: Persze, hogy van algoritmus.
2023. okt. 30. 09:57
4/14 anonim válasza:
Nem tudom, én rákból gyógyuló, súlyos betegségekböl pozitívumokat kihozó embereket, meg kreatív oldalakat követek, nekem az algoritmus épp ezért sosem dob fel félmeztelenül pucsító csajokat, nézegetni sem akarnék ilyet. Az instagram alapvetöen nem szexpartnerkeresö.
2023. okt. 30. 10:00
5/14 anonim válasza:
Meg kell nézni a fotók alatt lévő kommenteket, ugyanúgy, mint a facebookon a kamu profilra feltöltögetett netes női képek alatt. Minden korosztályból írogatnak oda férfiak, házasok is, mindenféle okádék undormányokat. Erre van igény, a legtöbb férfi nem lát messzebb a farkától és ezt sok nő ki is használja. Vagy olyan férfi, aki nőnek adja ki magát és jót röhög a kommenteken 😀
2023. okt. 30. 10:00
6/14 anonim válasza:
Vannak olyan nok akiket az eltet ha minnel tobben rajonganak ertuk, es hiaba lesz parja neki az az egy ember rajongasa keves neki az osszese kell.. altalaban az ilyen magamutogato nok nem szoktak sokaih kapcsolatban maradni mert a ferfi dobja oket, vagy a no megmagyarazva miert fontos neki a magamutogatas..
2023. okt. 30. 10:35
7/14 anonim válasza:
Undoritoak szerintem is. Mindenhova oda tolják a mocskos testüket mintha érdekelne hogy nincs magánszférájuk.
Persze a sok incel is undorito akik ezeket szeretik.
2023. okt. 30. 11:05
8/14 anonim válasza:
7. Engem taszit ha valaki hercegno szindromaban szenved .. nem vagyok incel.
2023. okt. 30. 11:08
9/14 anonim válasza:
Mindkét platformon más tartalmak is vannak. Azért ezt látod, mert ezeket keresed. Érdekes, nekem nem jönnek szembe félmeztelen nők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!