Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nem túl helyes férfiként valóban teljesen felesleges interneten ismerkednem, mert ha össze is jön esetleg egy lánnyal kapcsolat akkor is szinte biztos hogy kategóriám alatt lesz?
Első találkozásnál mit vársz?
Nem is ismer, honnan tudná milyen vagy.
Ezért jobb spontán megismerni valakit, mert akkor nincs egy ilyen erőltetett szituáció.
Mellesleg látszik hogy te nem is akarsz megfeleni semmilyen szinten a másiknak, csak ők feleljenek meg neked.
Szerintem a többség nem egy ilyen komolytalan, nagy kanállal eszem az éltet világi nőt keres.
Jelentkezz vmi valóságshowba akkor, találsz neked való palit.
Kérdezô, mit értesz kategóriád alatti nô alatt? Hogy nem olyan szép, mint amire vágysz?
És ezzel mi a probléma? A külsôn múlik, hogy mennyire lesz boldog a kapcsolatod? Csak villogni akarsz vele másoknak?
#10 Érdekes amiket írsz, mert sok nő ismerősöm is hasonlóakat mesél.
Nekem az a bajom, hogy igazából ha összejön a randi és van egy alap szimpátia meg nyitottság a másik fél részéről, akkor teljesen jól el tudunk lenni.
Eleve mondjuk nem szeretem a "randi" kifejezést, sokkal jobb amikor csak úgy találkozom valakivel és szervezünk valami kis programot. Legutóbb például eleve egy programra mentünk ami mindkettőnket érdekelte.
Vagy volt, hogy elhívott vásárolni, igen :D Utána gyorsan kitaláltuk, hogy menjünk el moziba, a filmig volt egy óra addig beültünk egyet vacsorázni.
Vagy máskor elmentünk egy kis délutáni kirándulásra, helyben találkoztunk, sétálgattunk, a végén beültünk enni egyet.
De volt egyszerű "bemennék a városba sétálni egyet, velem tartasz?" randi is. Ott is az volt, hogy megbeszéltük viszünk bort/sört és tök jól éreztük magunkat.
Sajnos én kommunikációban már talán inkább a ló túloldala vagyok, bárkivel el tudok beszélgetni nagyon sokáig. Talán pont ez a hátrányom is, hogy nagyon hamar kinyílok, vadidegenek is azt mondják, olyan mintha évek óta ismernénk egymást. Aztán lehet ez sok embernek pont, hogy nem vonzó. Vagy "megunnak".
Eleve a legtöbb maradjunk barátok résznél azt látom, hogy már nem a korábbi "pc szöveg" van, hanem tényleg szeretik mások a velem töltött szabadidőt. Csak kapcsolatot nem akarnak, amivel nem is lenne bajom, van ez így.
Egyetlen bajom csak az, hogy a nagy többségnél már eleve az esélyt mint olyat nem kapom meg, így erősen limitáltak az esélyeim az ismerkedésre.
"66%
Első találkozásnál mit vársz?"
En minimum azt hogy akarjak egy 2.at is.
És te mit teszel annak érdekében, hogy ő is akarjon másodikat?
Ülsz és vigyorogsz egy pohár borral a kezedben, és várod hogy szórakoztasson?
Uncsi már ez a hozzáállás nagyon, hogy magadfajta lányok úgy viselkednek mintha interjúztatnának.
Csak a csávón legyen megfelelési kényszer, neked meg amúgy nem is tetszik és örüljön hogy egyáltalán szóba álltál vele.
Mert különben hosszú még sor, jöhet a kövi jelentkező.
27 nem szórakozatni kell hanem ha vkivel nem érzem magam jol azzal evidens hogy nem akarok semmit késobb, te értetlen!
Te lennél olyanokkal akikkel rossz lenned nem èrzed jol magad?? Mert én biztos hogy nem!
A pasiknak meg tetszem tehát itt nem ők nem kapnaj semmit egy sz.r randin, hanem én nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!