Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"NEM LEHET ISMERKEDNI!" kijelentést mennyi randi után jelentik ki az emberek?
Tudjuk, a nôknek a bunkó kell. Érthetetlen, hogy te miért vagy szingli.
5# vagyok
Az is eléggé szánalom, hogy azt írom, netes ismerkedés, és egyből tinderre vagy badoora, vagy akármelyik társkeresőre gondoltok...
képzeljétek, nekem innen is lett húsvér haverom, mert még itt gyk-n is lehet ismerkedni.
feleségemet pedig a Farm ahol élünk, avagy hogyan éljünk vidéken vidáman facebook csoportban ismertem meg, azzal a totál egyszerű trükkel, hogy ráírtam és szóba elegyedtem vele...
Az, hogy akkora debilek vagytok, hogy az információ korszakában nem tudtok kapcsolatokat teremteni, az nem azt jelenti, hogy ne lehetne ismerkedni... az csak azt jelenti, hogy TE nem tudsz, mert béna/fogyatékos/hülye/retardált/visszamaradott vagy...
Akkor elég szerencsétlen helyre jársz táncolni, én székesfehérváron járok salsázni és annyi nő van, hogy kapkodnak a pasik után…
Uh ismét csak azt erősíted, hogy te vagy rossz helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!