Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek rosszak az esélyei a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek rosszak az esélyei a párválasztás szempontjából, az le tudja küzdeni ezt magáról valaha?

Figyelt kérdés
Most végre párkapcsolatban vagyok, életemben először, de akkor is bennem van az, hogy most szerencsés vagyok, meg kell válogatni a szsvaim, a tetteim, mindenért hálásnak kell lenni, hátha nem hagy el.
2023. okt. 25. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Nézd, ezt úgy hívják hogy racionalitás, úgyhogy nincs mit leküzdeni rajta

Én is sok mindent megengedtem, lenyeltem az önbecsülésem, mert egyszerűen csomó jó dolog is volt.

Igazából akkor gond ez, ha már kb csak rossz dolog van a kapcsolatban, de kényszeresen ragaszkodsz ahhoz hogy ne legyél szingli

2023. okt. 25. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Nehogy már így megalázkodj, jesus christ.

Ha már ilyenek fogalmazódnak meg a fejedben akkor adok 3 hónapot és nem leszel kapcsolatban. Konfliktus kell, ha mindent elkerülsz mert te óvatos vagy, uncsi leszel.

2023. okt. 25. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Le lehet, például azzal, hogy tudatosítod, hogy amennyiben valóban összejött valaki veled, akkor nagy valószínűséggel más is összefog előbb vagy utóbb. Én szerintem jobb egyedül lenni, mintsem olyannal, akinek már azért is hálásnak kell lennem, hogy egyáltalán járunk. Kényszerből nem jönnék össze senkivel.

Az hogy rosszak az esélyeid, így önmagában kevés info, ahhoz hogy meglehessen állapítani, hogy tényleg van valami baj veled vagy csak nem vagy sosem olyan helyzetben, hogy megismerkedj másokkal vagy esetleg önbizalom hiányos vagy stb.

2023. okt. 25. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Van, amin semmi sem segít, semmit sem tudok változtatni, így inkább eltávolodtam az emberektől.
2023. okt. 25. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem jo a hozzaallasod. Eloszor is kezdj valamit az onbizalmaddal. Akinek egyszer sikerult, az "atment" a szuron, csak ido kerdese az ismetles. Masodszor ezt a hala dolgot felejtsd el. Kompromisszum kell, de hatarok is kellenek, amiben nincs kompromisszum. Ha nem huzol hatarokat azt ugy hivjak papucs es kidobjak, lecserelik.
2023. okt. 25. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden kapcsolatban jelen vannak bizonyos kompromisszumok. Egy bizonyos szintig ez egészséges. De meg is kell tudni húzni a határokat. Pl: Évi egy nap az utált rokonokkal bőven belefér, de ha minden vasárnap ott kell lenni, akkor jobb egyedül.
2023. okt. 26. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!