Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a sikertelen férfiakra ráverni mindent?
Figyelt kérdés
Általában vergődő boomereknek szokása "A shikertelenségek cshak a te hibádd!!" vagy van még egy npc ebben a topikban aki rendszeresen leírja hogy "Ez is cshak taknyhos nyálhat nyelkedlő inchel kérdés", szinte látom magam előtt ahogy veri a billenytűzetet és elfárad ahogy ezt leírja. Engem zavar ez a mocskolódás ami őket éri, ha sikertelen vagy csak a te hibád lehet. De szerintem simán lehet szerencsétlenség, vagy születhetsz baxhatatlanul rondára. Egy időben népszerű voltam a környezetemben lévő lányok között, nem az én érdemem volt csak simán megütöttem az ingerküszöböt egyeseknél és annyi. Az már más hogy ignoráltam mindet mert nem éreztem a kémiát. Szóval jah, ha olvasod amit írtam, lehet nem a te hibád.2023. okt. 25. 01:16
21/25 anonim válasza:
Most nem azért de nem szégyeled magad?
Igen az incelek gyakran hisztiznek és elfogadhatatlan módon beszélnek a nőkről. Na de szándékosan provákálni őket?
Ez szerintem legalább olyan undorító ha nem undorítóbb annál mint amit az incelek művelnek itt.
22/25 anonim válasza:
"Most nem azért de nem szégyeled magad?"
Kérdésedre válaszolva, nem. :D
23/25 anonim válasza:
Helyes és egzisztenciával rendelkező huszonéves vagyok. Ott tiprom el az inceleket ahol tudom.
24/25 A kérdező kommentje:
Ugyan, mindig minket vesznek elő "Egy shrác 15-20 éves kora között ki tud fogni akár több csajt is, aki 24 felett szhűz azzal valami nem oké". Valljuk be a nők a legjobbat próbálják megszerezni, ami teljesen oké volt amíg Bill Gates és a haverjai elő nem álltak a miscrosoftal és az internettel. Az hogy valaki rondának születik nem az ő hibája, az sem érdeme valakinek hogy szépnek születik, mégis több tiszteletet kap és előnyből indul.
2023. okt. 25. 18:29
25/25 anonim válasza:
24
Igen ez ilyen. Az is több tiszteletet kap, aki intelligensnek születik, pedig az sem az ő érdeme. Mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!