Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki tudjuk bogozni ezt a fonalat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudjuk bogozni ezt a fonalat?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszíves.

Kérdőjelek a fejemben. Lenne egy pasi akivel ismerkedem pár napja és nagyon agyalok rajta hogy folytassam e vele az ismerkedést, mert tudom hogy az 2 exet is csalta már meg.

Most nem tudom melyik típus, mert más egyes ismerősök meg egy teljesen egyszerű, faék pasinak írták le.

A srác amit eddig tudok róla a következő az én szemszögemből. Egy nagyon laza életét elő, haverok, kocsma mindennap, kopasz, kek szemű azaz tudja jól nagyon szerintem hogy jó pasi. Munkahelye van, jó fizetése, de jogsija gondolom a mindennapi italozás miatt nem szerezte meg. 31 éves.

Amit viszont eddig megtudtam róla közeli ismerőseitől jogy az ő szemükben meg egy végtelen egyszerű, nem csajozós, nem egy hőzöngős pasi.

Szerintetek melyik típus lehet? Megcsalós vagy amit a közeli ismerősei állítanak inkább?

2023. okt. 21. 09:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja a lényeg : az egyik volt kollégája mondta hogy viszont nagyon felelőtlen szexuális életet él, állítólag (!) 2 csajt is küldött már el abortuszra.
2023. okt. 21. 09:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked ezek után agyalnod kell rajta...

Én nem folytatnám, de szerintem te nem fogsz tudni nemet mondani.

2023. okt. 21. 09:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan úgy gondolod, hogy olyan anonim gyakorizók, akik nem ismerik személyesen az illetőt - érdemben tudnak neked válaszolni?

Ezzel az erővel a ChatGPT-nek is felteheted ezt a kérdést, validabb választ fogsz kapni.

2023. okt. 21. 09:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké de akkor a közeli ismerősök miért egy faék, végtelenül egyszerű, nem orrát fent hordó pasinak állítják be??
2023. okt. 21. 09:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta konkrétan az egyik hogy ismerkedni sem tud csajokkal. És valóban, végtelenül egyszerű, nem tud udvarolni igazából.
2023. okt. 21. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Tökre megérdemlitek egymást. Buta a butához!
2023. okt. 21. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
LOL, meg se haragudj, de te egyszerűen ostoba vagy. Untig elég, hogy iszik. Mindegy, hogy Casanova vagy Néma Levente. Alkoholistával minek lennél együtt? A két szép szemeiért? Akkor légy vele. (#smh)
2023. okt. 21. 10:37
 8/14 Bitorló37 ***** válasza:
100%
Hát, aki abortuszra küld vagy akar küldeni egy nőt, azzal már nagyon nem érdemes foglalkozni, majd foglalkoztatja azt az Isten magától is:)
2023. okt. 21. 11:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem siman lehet ilyenekkel foglalkozni, csak ugy, hogy azert hazasságot nem kell velük éppenséggel tervezni.

Szórakozni jók.

Kb amig ninc jobb.

2023. okt. 21. 12:41
 10/14 A kérdező kommentje:
7es mi az az smh?
2023. okt. 21. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!