Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban nem a testi adottságai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem a testi adottságai jelentenék egy férfi értékét?

Figyelt kérdés
Mármint az emberek általában ránézésre ítélnek meg másokat, bőven számít a test, magasság és az arc kinézete. Mérföldekkel jobban nézek ki mint tiniként és jóval pozitívabb bánásmódban részesülök mint amikor moslékul néztem ki, pedig a személyiségem olyan drasztikusan nem változott. Gondolom ez a holdudvar hatás, kognitív torzulás.
2023. okt. 19. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ebben bőven szerepe van annak is, hogy te hogyan viszonyulsz magadhoz. Mivel saját állításod szerint mérföldekkel jobban nézel ki, az önbizalmad is sokat javult. Erre a környezet is teljesen máshogy reagál, hiszen amit sugárzol magadból, az hatással van másokra is.
2023. okt. 19. 08:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet ezért sikerül olyan könnyen haverokat szereznem, a munkahelyeimen rendszerint jól kijövök mindenkivel. Pláne mióta elkezdtem kigyúrni magam, jóval több tiszteletet kapok másoktól ezért.
2023. okt. 19. 08:48
 3/8 Bitorló37 ***** válasza:
13%
Nem az egyén változik, hanem a vélemények. Nem az változik, akit véleményeznek, hanem akik véleményt mondanak. Valószínűleg azért, mert mérföldkővel szarabbul néznek ki, mint akit véleményeznek. 50 éves korukra megöregednek. Na ez a gáz:)
2023. okt. 19. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Dehogynem. Van egy gázszerelő csávó, bomba nővel, látatlanul mondom, biztos jobb teste van a tiédnél...
2023. okt. 19. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Valóban nem a testi adottságai jelentenék egy férfi értékét?"

Mindenkinél a testi adottságok az elsődleges mérvadók, mivel az esetek nagyobbik részében ezt látják rólad először, ez alapján alakul ki valamilyen vélemény rólad.

Persze ha hajlandó az adott ember megismerni, akkor lehet változni fog a véleménye, de alapvetően a külső, a kinézet alapján ítélkezünk.

Ha szar a külsőd, esélyt nem fogsz kapni arra, hogy bizonyítsd a belső értékeidet.

Tipikus eset, amikor jön a "nem gondoltam volna, hogy te ilyen meg olyan vagy", esetleg a "ki sem NÉZTEM volna belőled ezt" meg a "nem TŰNTÉL olyan embernek" stb.

2023. okt. 19. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy férfi értékét már az őskorban is a státusza jelentette első sorban. A kapitalizmusban a státusz egyenlő a pénzzel.
2023. okt. 19. 13:14
 7/8 Bitorló37 ***** válasza:
6-os, na végre egy értelmes válasz. Igen, sajnos ez így van. Nekem pl. az egyenruha a gyengém, bármilyen ami hatalomhoz kötődik. Van olyan férfi, több is, akire rá se néztem volna, ha előtte már nem láttam volna kinn száradni a rendőr pólót:) (Most nem hülyéskedek9
2023. okt. 19. 14:31
 8/8 Bitorló37 ***** válasza:
Jah, ha már itt tartunk. Azt hiszem, ezt hatalommániának nevezhetjük. Nekem sajnos nem sikerült. De mindig igyekeztem olyant találni, bár nem igazán sikerült, akinek van. Pénz vagy erő vagy státusz. Nálam egy férfinél ez a hatalom. Nőnél az ész. Nincs ebben semmi diszkriminatív, egyszerűen csak így gondolom. De hát eljárt az idő, már öreg vagyok, még ha találnék is ilyet, már annak se sok ideje maradna a "ragyogásra". De majd a gyerek:) Az miniszter lesz remélem:D
2023. okt. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!