Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha az ilyen ekkora mennyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az ilyen ekkora mennyiségű negatív érzést kelt bennem?

Figyelt kérdés
Még soha nem jött össze a dolog, ha fiatal párokat látok nyalni egymást, vagy valaki ilyen témát hozz fel felmegy bennem a pumpa, kb úgy érzem megsemmisülök. Kivétel az edzőterem, ott elkerülnek a negatív gondolatok, vagy nagyon erőkifejtéssel edzek. Azért is járok hogy a súlyzós edzéssel megszabaduljak a negatív nagy részétől és csökkenjen a szexuális vágyam. Legrosszabb mikor valaki megkérdezi "Miért nincs barátnőd, miért nincs?" Vagy külföldi haver "Why bro, you are a good lookin' young man bro". 23f
2023. okt. 11. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Fuss már neki még egyszer ennek a kérdésnek. Hogy mivel van bajod?
2023. okt. 12. 03:05
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Legalább néha a korod valtoztasd 22 meg 24 re. Mert már idegesítő ha olvassuk hogy megint a 23f panaszkodik.
2023. okt. 12. 05:28
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanez, csak lány vagyok.

Nekem az szokott kellemetlen és idegesítő helyzet lenni, amikor azt kapom meg, hogy "Majd lesz.", meg mindig megkapom, hogy "Jaj de jó lehet egyedül lenni, jaj de jó lehet egyedül élni", aztán ezek az emberek hazamennek a párjaikhoz. Ha tudnák, hogy az ilyen milyen rossz, akkor nem pofáznának csak úgy össze-vissza, hogy de jó. De így, hogy nem tudják, így könnyen jár a szájuk, amikor nincs fogalmuk a dolgokról. Amikor meg szembesítem őket, hogy bakker 16 éves korotoktól fogva párkapcsolatban vagytok, vannak lehetőségeitek, és rohadt sz.r egy full üres lakásba hazamenni (főleg télen, amikor hamarabb is sötétedik), akkor még nekik áll feljebb.

2023. okt. 12. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg amikor megemlítek egy fiú nevet és már rögtön mosolyognak rám, hogy "Juuuuj Petra", na akkor is elkap egy kisebb rosszullét, és ezért mindig azt mondom, hogy unokatestvérem vagy valamilyen rokon, mert már belefáradtam a vitákba.

#3 voltam

2023. okt. 12. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!