Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők inkább élőben ismerkedne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők inkább élőben ismerkednek vagy tényleg ennyire kevés a szingli nő?

Figyelt kérdés

Társkereső fent voltam és alig vannak nők akik aktívak is .

.Tindert kb két hét alatt végig pörgettem Budapest és 80 kmes körzetében. Online társkeresőn is van Max 150 200 még aktív tag. Tényleg ilyen kevés lenne a szingli nő vagy inkább élőben ismerkednek?

2023. okt. 8. 18:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy hallottam több hasonló kérdésben, hogy gyakorlatilag elmenekültek a nők a társkeresőről a lockdown alatt. Mert csomó nem oda való primitív férfi felszabadult, és a bunkózós kő kóla / demegb*sználak féle ősember primitívséget erőltették mindenhol. Szóval az a réteg is aki alapból élőben ismerkedett a kocsmában meg az alja helyeken, a lockdown miatt kényszerből felszabadult oda. És hogy azóta halott az egész.
2023. okt. 8. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem ment soha könnyen, mert nehezen nyitok mások felé. Nem kifejezetten kerestem soha, csak sodródtam az árral. Pl mostani párommal teljesen véletlenül találkoztam egy közös barátunk születésnapja alkalmával. Nem vonzott soha, hogy online próbálkozzak, nem tudok idegenekkel chatelgetni.
2023. okt. 8. 19:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy sehol nem ismerkednek. Pl. én sem, és a szingli barátnőim többsége sem. Persze ez nem reprezentatív.
2023. okt. 8. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:

#3:

Miért nem, bővebben?

2023. okt. 8. 20:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha ismerkedem, foglalkoznom kell egy férfival. Én meg nem akarok.
2023. okt. 8. 20:32
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Értem, szóval inkább nőkkel foglalkozol...
2023. okt. 8. 20:35
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem, inkább senkivel. Miért kéne magamon kívül foglalkoznom akárkivel? Ne függj ennyire másoktól.
2023. okt. 8. 20:36
 8/17 anonim ***** válasza:

Én aztán nem...

Abból gondoltam, hogy sok szingli barátnőd van. XD

2023. okt. 8. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Csak én rájuk nem nőként gondolok, hanem barátként. Tudom, ez így fejben összerakhatatlan.
2023. okt. 8. 20:45
 10/17 anonim ***** válasza:
28%

Egész Magyarországon nagy probléma a férfitöbblet és a fiatal szingli nők hiánya. Eleve több fiú gyerek születik és több nő megy ki külföldre. Emiatt van a pocsék szaporodási ráta is, mert a kevés a szülőképes nő. Statisztikák is alátámasztják.

Ezért van az, hogy az online társkeresőkön 20-ból 19 regisztrált tag férfi.

2023. okt. 8. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!