Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annak kell örülnöm, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak kell örülnöm, hogy valaki átvert. Innen hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú év elején, aki átvert, játszadozott velem. Elhívott randira, azelőtt és azóta se senkivel se voltam még randin. Találkozgattunk, aztán egyszercsak ghostingolt. Azóta is azt az érzést keresem, amit vele átéltem, de nem megy, nem találom. Tudom, hogy ő volt a legklasszabb pasi, akihez valaha is közöm lesz, és nekem kell megtiszteltetésnek venni, hogy párszor hajlandó volt találkozni velem. Vagy egyáltalán rám nézett. És ez nagyon fáj, és rossz, utálom is magam érte, mert csak mégjobban fáj azóta a szingli lét.
2023. okt. 4. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

"Tudom, hogy ő volt a legklasszabb pasi, akihez valaha is közöm lesz, és nekem kell megtiszteltetésnek venni, hogy párszor hajlandó volt találkozni velem. Vagy egyáltalán rám nézett."

Ezt még olvasni is rossz! Nehogy már ilyen kicsi legyen az önértékelésed!

Ez nem klassz pasi, hanem egy bunkó! Ha nem jöttél be neki, meg kellett volna mondania.

Találsz majd olyat, aki értékel, hidd el!

Sose szabad feladni!

40/N

2023. okt. 4. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Hidd el, hogy megérdemled a boldogságot és fog jönni az, aki neked kell. Hasonló helyzetben voltam, mint te, amikor szakított velem a barátnőm. De viszonylag rövid időn belül rájöttem, hogy lesz jobb. A lényeg, hogy csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz. A férfiaknak/nőknek egyaránt az olyan emberek jönnek be, akiken érződik a pozitívitás, akik jól érzik magukat. Amióta rájöttem erre megfordult velem a világ. Ajánlom neked is
2023. okt. 4. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy ő a legklasszabb, majd az lesz a legklasszabb, aki hercegnőként bánik veled :)
2023. okt. 4. 13:38
 4/8 A kérdező kommentje:
És ki fog? Meg mikor? Csak őt tudom felmutatni, mindenki nagy ívben le se ....
2023. okt. 4. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Járj nyitott szemmel! Hisztérikusan ne erőltesd! Azt, hogy mindenki le se szar, nem hiszem el, akkor benned lehet a hiba. Pl. az önbizalmaddal.

#2 vagyok

2023. okt. 4. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Amikor nem is számítasz rá. Ne stresszeld túl a dolgot. Én is ugyan úgy voltam, mint te mielőtt összejöttem az exemmel. Legyél tisztában magaddal és tiszteld magadat, ez a legfontosabb. Ha akarsz beszélni erről írj nyugodtan

(2-es voltam)

2023. okt. 4. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"És ki fog? Meg mikor?"

Hát.. ha gondolod, ismerkedhetünk.

2023. okt. 4. 14:25
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 Sosem számítottam rá. Akkor?
2023. okt. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!