Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más sikeres férfi is jutott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sikeres férfi is jutott már el oda, hogy inkább kiveri néha és szabadon él, minthogy nőkkel akár alkalmi viszonyba is bonyolódjon?

Figyelt kérdés

Régebben bármit megadtam volna azért, ahol most vagyok. Mintha az élet gúnyos tréfát űzne velem.

Tényleg ennyire meg lehet csömörleni a szextől férfiként 40 alatt?

A potenciámmal nincs semmi gond és egészségileg is rendben vagyok.

Egyszerűen olyan semlegessé váltak számomra a nők. És nem vágyom helyette sem férfira, sem kecskére. És még az se mondható, hogy túlhajszolt lennék. A Nirvana lenne csak nyugalmasabb, mint ahogy jelenleg élek.

Depresszióm nincs, illetve "amit megkapsz az nem kell többé" életbölcsességet is hagyjuk. Közel a 40-hez gyermeki motiváltság munkálkodik bennem, bármikor mennék akár a Marsra, vagy egy sarkvidéki expedícióra, mindig előre, mindig felfelé néztem, sosem éreztem azt, hogy ami van, az túl sok vagy már nem kell több, az életem minden területén mindent a végletekig optimalizálok.

2023. okt. 3. 11:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#18:

Pontosan ugyanezt érzem...!

Uff, 13-as voltam...

2023. okt. 4. 14:43
 22/26 anonim ***** válasza:

19 Figyelj, ha úgy személyeskedsz mint egy nő, ha úgy általánosítasz mint egy nő, ha úgy vádolsz olyan dolgokkal amiket nem is mondtam mint egy nő, és ha olyan leszólóan beszélve rólam próbálsz hiteltenelíteni mint egy nő, akkor szerintem ennyit arról is hogy te férfinak próbáltad magad beállítani a korábbi hozzászóládosban. Főleg azok fényében, hogy az oldalon elterjedt és vagy tízszer gyakoribb femináci dolgokról meg nem is mondtál semmit. Az jólvanazúgy gondolom, azt lehet, az teljesen normális és jogos. Véletlen se ennek a következménye az se amiről itt beszélek. Hanem aki ezellen felszólal, azt kell bekóstolni. Értékítélet, de nem kell rá mondjak semmit, a többiek úgyis látják mi a helyzet.

Egyébként tévedsz abban is, hogy ez a folyamat nem csak lesz, hanem már javában tart :) Hetek óta járok nyitot szemmel az oldalon, kapok sokszor megerősítő privátokat is, amiben igazolja néha maga a kérdező is hogy eltaláltam mi a helyzet és köszöni, hogy a sok gyűlölködő, leszóló, szándékosan félrevezető és agresszív női válasz között volt ilyen érdemi is, ami tényleg azt látta ami valójában történt.

Megtapasztaltam hogy sok itteni nőnek mennyire fáj, ha a nem túl etikus praktikáit felfedik és kitárgyalják, hiszen az ő üzletüket rontja ez az egész. Hát talán becsületesen és korrekten kellett volna viselkedni, és akkor nem lenne mit leleplezni. Szerintem nincs ebbe semmi rossz, sőt kifejezetten hasznos. A kötelező lepontozgatás, és gyűlölködés meg hát lepereg úgyis, ennyit megér a móka. Részemről mindenki mást is erre bíztatok. Talán idővel helyrebillenhet az egyensúly, amit pont bizonyos túltolt, jelenkori és inkorrekt női hozzáállás okozott.

És tisztelet a kivételnek, akad az oldalon is csomó normális nő, tapasztalatból mondom. Velük sose mosnám össze ezeket a dolgokat, mivel ég és föld a különbség.

2023. okt. 4. 15:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Sikeresnek nem mondanám magam, ha anyagi javakban, magas pozícióban mérjük a sikert.

Egyszerűen, szolidan, nyugisan élek, viszont a magam módján tudom élvezni az életet, a szabadságomat.

Eljutottam én is arra a pontra, hogy jobb, nyugisabb egyedül.

Nem mondom, hogy egy hasonló típusú barátnő mint én nem lenne jó, de még mindig inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

2023. okt. 4. 15:52
 24/26 A kérdező kommentje:

#20: Alapvetően a legtöbb embernek az a normális, ami a lelkivilágához közelebb áll.

Minél liberálisabb (NEM politikai terminológiában) irányba tolod a mércét, annál több lesz a normális (vagy pszichológiai mércével nézve OK ember) és végül csak a moralitás teljes hiánya fogja a másik halmazba sorolni az embert (pedofil sorozatgyilkos öncélú szadista terrorista).

És minél konzervatívabb vagy (függetlenül a politikai bal vagy jobboldaltól, ami sikeresen félre van magyarázva a köztudatban), annál kevésbé fogadod el azt is, aki kicsit is más, eltérő tőled és/vagy az értékrendedtől, amit látni szeretnél a világban.

A "többség" pedig mindig az aktuális korszellemet képezi le és folyamatosan változik. Volt idő, mikor a bigott vallásos volt a "normális", az eretnek pedig a tűzre való. A kannibál törzsnek a vegán a nemnormális, nekik ez szent rítus, a civilizált embernek már az nemnormális, aki házikedvenceket eszik, nemhogy embert.

Ha így néznénk az életet, kevésbé kéne szorongani vagy rosszul érezni magunkat, ha kilógunk a képzeletbeli sorból. Mert valójában mindannyiunk fejében van az aktuális kultúrának megfelelően egy kép az ideálisról, tipikusról, általánosról és mi magunk is meg akarunk felelni annak, a távoli külvilágnak, felszínes kapcsolatainknak pláne. Úgy fogalmazzuk meg, hogy nem adjuk ki magunkat, a saját belső világunkat, de a valóság az, hogy egy hamis, konform képet igyekszünk mutatni magunkról és minél kevésbé sikerül ebbe a képzeletbeli halmazba beleilleni, annál negatívabban érezzük magunkat. És minél inkább hozzuk legalább elméletben, felszínesen az elvárt, kívánt képet, annál inkább növekszik az egónk, mert a mikrokörnyezetünk elismeréssel tekint ránk.

Pedig végső soron egymást utánozó majmok maradtunk továbbra is, akik azzal vagyunk elfoglalva, hogy a főmajmok (mainstream) értékrendjét visszatükrözzük.

2023. okt. 4. 16:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Nahhh, erre varrjatok gombot!

Én bírom a fazont...

2023. okt. 4. 22:01
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi f.szságot tudtok összehordani. 🙄
2023. okt. 7. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!