Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nő azt írja, hogy "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő azt írja, hogy "nem áll készen kapcsolatra" és "magát kell először rendbe raknia", honnan tudjam, hogy mikor jön el?

Figyelt kérdés

Fél évvel később már ráírhatok, hogy sikerült-e a rendrakás?

Illetve korrekt ez egyáltalán? Ha csak ezért nem akar kapcsolatot, akkor neki kéne keresnie, nemde?

2023. okt. 2. 22:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem viszont nem kell úgy kell tekinteni erre, mint egy kifogásra. Van, amikor tényleg nem áll készen valaki kapcsolatra.

Most saját magamból indulok ki. Ismerkedtem (ismerkedek?) valakivel, mert nagyon egyedül vagyok egy ideje. Hiányzik egy férfi társasága, az energiája, tehát nem feltétlenül a szex. Viszont megint jött pár pofon az élettöl, a meglévök mellé. Ez viszont igy túl sok.

Nekem is sok, mert több idö és energia kell, hogy rendbetegyem az életem. Lelkileg is padlón vagyok, két napja az ágyból se kelek ki, csak bôgök. Teljesen öszintén: alkalmatlan vagyok jelen ällapotban kapcsolatra.

A pasinak is sok lenne. Nem az a célja, hogy egy depressziós, lepadlózott nöt pátyolgasson, hogy esetleg pár hét/hónap után esetleg lehet vele valamit kezdeni. Ö randizgatni akar, kimozdulni, romantikázni kicsit aztán idövel szexelni, ami teljesen rendben is van. Az ismerkedésünk elején én is partner lettem volna. Ma viszont arra se vagyok képes, hogy emberek közé mennek. Érintés teljesen kizárt.

Közben a sráccal minden rendben, csak rosszkor találkoztunk.

2023. okt. 3. 10:37
 32/33 anonim ***** válasza:

30-as, én az 5-ös vagyok.

Szerintem a 23-ashoz hasonló - az írása alapján - normális lelkivilágú nők nem beszélgetnek egymás között csak úgy gyűlölködve a férfiakról. Ha volt randizás/egyéb esemény azt persze megtárgyalják, nade ezt mindenki csinálja.

Az viszont nem a normális nők ismérve, hogy csak úgy kibeszélnek a környezetükben élő férfiakat előzmény- és anélkül, hogy ezek a férfiak náluk próbálkoztak volna. Ez ugyanaz, mint férfiaknál, hogy mindig az a nő a büdös k*rva, aki mással lefekszik, de veled nem :D

Mindkettő elítélendő viselkedés, és ezekkel az emberekkel nem kell foglalkozni.

A másik, hogy szerintem teljesen érthető, hogy az említett győzködésből baromira elege van egy nőnek. Nekem volt olyan nő, aki mondta, hogy most, hogy látta milyen normálisan fogadtam azt, hogy elmondta nem szeretne második randit, igazából megjött a kedve egy második randihoz :D Ezt persze már én utasítottam el, persze szépen, mert úgy gondolom ez nem így működik. Ha nincs elég vonzalom alapból már egy randihoz sem, akkor később ez csak rosszabb lenne, gyors és fájdalmas véget érne a kapcsolat, ha egyáltalán kialakulna.

Visszatérve férfiként egy kérdést talán megér, hogy "oké, rendben elfogadtam, nem kereslek többet és békén hagylak, de ha már itt vagyunk, akkor fejlődésem érdekében szeretnélek megkérni, hogy mondd el a valós fő okot, hogy ha tudok, javíthassak rajta." Aztán erre vagy mond valamit, vagy nem, de itt is el kell fogadni, ha azt mondja, hogy "az a valódi ok, amit már mondtam". Oké rendben, köszi az időt amit rám szántál, minden jót!

2023. okt. 4. 08:07
 33/33 anonim ***** válasza:

32 értem én, annyi a különbség hogy élőben is elkezdtem figyelgetni egy ideje ezt. Ezek a frusztrált, picsogó, férfiakat is kibeszélő és lenézve őket szídó nők sokkal gyakoribbak lettek élőben mostanra! És ez régen nagyon nem volt így, tehát tuti a trendek is hozzák. Míg férfiaknál főleg hobbi és szórakozás témák futnak, esetleg néha ilyen csajozós vagy sovinisztább szövegek előfordulhatnak, de nem igazán hallottam ilyen sértődött nőgyalázást élőben sehol férfiaktól még. Ellenben az ellenkezőjére nagyon is volt példa, pl már a héten is a buszon!

Aztán meg lehet nézni ezt a fórumot is, legyen szó lepontozásról meg hogy csomó "nő" mit meg nem enged magának a férfiakat gyalázva. Teljesen elborultba mentek sokan mostanra, és az a baj ezek élőben is ottvannak ugyanúgy, csak álca mögött, de itt gyakorin pl kijön a valódi énjük. Lehet jönni az incelekkel, de ők legtöbbször csak általánosítós elméleteket fognak ide beírni, és jóval kevesebben is vannak, ég és föld a két dolog között a különbség. Ez meg lassan tömeges lesz női oldalról csak pont ezaz hogy mivel élőben úgymond "félnek" így elnyomják, de amint lehetőségük van rá, ki fogják adni a férfigyűlöletüket. Nekem pl volt dagadt femcel csoportvezetőm, hát rémes volt! Tiszteletlen, agresszív, bizonyos dolgokban akár még a szexuális zaklatás is megállt volna rá. Adj egy kis hatalmat az embernek, és meglátod milyen ember valójában.

Azzal meg nyilván nincs bajom hogyha egy nő lemondja a randit, meggondolta magát, megesik férfiaknál is. Sőt mondom én a ghostingot is elfogadom már, csak nekem kicsit visszás ez az egész, hogy amikor pl neten át kellene őszintén megmondani hogy nem akar semmit viszlát (és még utána is letilthatná akár hogy elmondta ezt, így konfrontáció se lenne!), na sokszor még ez se sikerül hogy elmondja hogy bocs nem. Szerintem ez sok esetben sokkal inkább a másik totális lesz*rása és önzőség inkább, de oké tételezzük fel még ettől is félt, és nem szimpla jellemtelenség. Akkor ha állítólag a nők "félnek" a konfliktustúl és nem keresik, akkor itt biztos távolságból mire fel megy a férfigyalázat mégis pl az oldalon is ennyire? Az nem konfliktus? Vagy ezek szerinted se nők már, hanem a női mivoltukból kivetkőzött torz szubhumánok?

Mármint tényleg akad bőven ellentmondás, csak ez legtöbbször akkor ütközik ki amikor a te nemed érdekeit sértik, sőt kifejezetten azellen irányul. Amí meg a saját nemünk és mi is profitálunk belőle, nyilván kényelmes nem meglátni, vagy akár letagadni. De veled legalább lehet beszélni elfogulatlanabbúl, rengeteg itteni "nő" esetében csak arra futotta hogy ovodásként tombolt, mindent letagadott kiforgatott, meg folyamatos személyeskedés, szídás, gyalázkodás. A lepontozás meg alap náluk de ezt már mondano se kell. (Ja ez a másik, látogass el pár témába ami főleg női téma pl párkapcsolatok, családi kapcsolatok stb, folyamat a gyűlölet feszültség lepontozás, menj át full férfi témákba hobbi akármi ott nem látod ezt ennyire élesen mert jóval kevésbé jellemző, de persze férfiak az agresszívak szerintük) Amúgy szerintem a normális nőknek ezeket a selejteket ki kéne vetniük maguk közül, mert nagyon káros mindkét nemre amit művelnek.

2023. okt. 4. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!