Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő azt írja, hogy "nem áll készen kapcsolatra" és "magát kell először rendbe raknia", honnan tudjam, hogy mikor jön el?
Fél évvel később már ráírhatok, hogy sikerült-e a rendrakás?
Illetve korrekt ez egyáltalán? Ha csak ezért nem akar kapcsolatot, akkor neki kéne keresnie, nemde?
REndben, csak akkor ne kívánják már a nők az egyenlőséget, mert az ilyen dumák mindenről szólnak, csak arról nem, hogy egyenlő fél lennének a férfiakkal! Érdekes módon pár hete egy nőnek tudtam rendes üzenetet írni, hogy mi vele a baj és miért ne folytassuk a randit. Nem írtam, hogy jobb nekem egyedül vagy ilyen hülyeségek.
szóval férfi-nő 2:0
12: korrektségről beszélek, nyilván ha leszólítok 100 nőt nem várom el, hogy mind adjon egy esélyt, de azért ha van már randizás akkor meg lehetne mondani, hogy mi a baj, és nem a dolgozom magamon mögé bújni
13: valami teljesen másról beszélsz, ha nincs kölcsönös vonzalom (és ehhez nem kell rondának lenni), akkor első randira se kerül sor, itt pedig volt vonzalom és randi is
Nem biztos, hogy emögé bújt. Én nemrég az ismerkedés fázisában döbbentem rá, hogy nem, nem akarok kapcsolatot, mert jelenleg nem fér bele. Az, hogy kidolgozzam magamból a sz.rságokat, ezerszer fontosabb. Nyilván jobb lett volna, ha hamarabb tisztába jövök ezzel, de ez adatott. Az adott srácnak sem tudtam volna jó partnere lenni. Nagyon nehezen fogadta el az igazságot, próbált meggyőzni, a közelemben maradni.
Valszeg azt kellett volna mondanom, hogy a személyével volt problémám, de nagy alapelvem az, hogy nem hazudok. De nem kifogás volt, hanem tény, hogy jelenleg nem tudnék olyan társa lenni, amilyen szerintem kijárna akárkinek. Szóval én azt mondom, hogy ne hagyd, hogy beléd beszéljék, hogy balfék vagy, stb. Mert tényleg van olyan.
A lényeg az, hogy nem nyitott rád, ennyit szűrj le. Az ok mindegy.
Ez most tudom, hogy kb. elveszi a hitelességét annak, amit írtam, de semmikor. Találkoztam a sráccal egy adott időszakban, ami nem volt megfelelő, ha fél év múlva rám ír, hogy okés-e már a dolog, offolni fogom, mert az ilyen hősszerelmes dolgok kiábrándítanak.
Azt értsd meg, hogy aki a racionalitást olyan mértékben az érzések elé helyezi, hogy elkaszál egy potenciálisan jó kapcsolatot a fejlődés érdekében, az elkerülő személyiség. Őt taszítani fogja hogy kb. a semmire tartogattad magad neki. Ha random összetalálkoztok és már nyitott rá, akkor van esély, ha te malmozva várod, hogy mikor lesz kész, akkor nem fogsz kelleni neki.
Pedig a szemébe mondás lenne az ellenszere a 17-es által írt malmozásnak... magyarul: értek a racionális szóból, nem értek abból, hogy dolgozol magadon. Mert ez kamu duma.
Nekem már 16 évesen megmondta a nagy szerelem, hogy távolságtartó vagyok és rideg. Bele a pofámba, azóta is emlékszem rá, pedig nem ma volt. Nem magyarázott olyanokat, hogy nem áll készen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!