Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy a mai világban nehéz megtalálni az igazit?
Figyelt kérdés
Miért milyen a mai világ?2023. okt. 2. 20:30
2/12 anonim válasza:
Tényleg nehéz. Legalábbis számomra az. Képtelen vagyok olyan nőt találni, aki szeretne engem, elfogadna olyannak amilyen vagyok, nem csalna meg stb. De gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki nem találja az igazit.
3/12 anonim válasza:
A legnehezebb.
Én le is mondtam róla teljesen,hogy nekem párom legyen.
Mondom ezt 24 éves lányként,úgy,hogy ilyenkor fiatal az ember,a legszebb éveimet kellene élni.
Sose nézett rám még senki,0 randi,0 csók,semmi sem volt.
Az igazit kerestem mindig,de még a legalapvetőbb elvárásokat sem tudták hozni..
4/12 anonim válasza:
Mert sérültek az emberek.
Egyik nőcsaló, masik igenytelen, 3.kapuzarásos, 4.nárci,5.nőverő, 6. Incel nyomi életképtelen, 7. Nőzős, 8. Egoista önző nem valo kapcsolatba, 9. Genetikai hibás, 10. Ronda
Szerinted?
Alig van csak 1 ép ember.
5/12 anonim válasza:
Lehetetlen szinte...én mindig csodálkozom is,mikor látok 1-2 nagyon szép párt,hogy nekik vajon hogy sikerült..
Nagyon durva,és az is,vajon hány ember egyedül marad idős korára..
6/12 anonim válasza:
Nem a világ a rossz, felszínes szó szerint hanem a benne lévő emberek! Az emberek által fejlődött a technika, vagy bármi más és mivel az ember haszonélvezők/gyarlók/önzőek így oda jutott a társadalom, hogy semmi/senki se elég jó - tökéletes így mindig azt keresi. Azok vannak lenézve sokszor, akik óvodás szerelemből vannak együtt évtizedekig, vagy akik nem olyanok, hogy keresgélik a tökéletest mert csakis rondák/ostobák/megelégszenek a rosszal, de akik cserélgetnek agyba-főbe, mert hát mégse mesés azok szép emberek és céltudatosak. Mindez abból alakult ki, hogy a múltban lévő házasságkötések fele utáni élet eléggé fájdalmas volt, de persze a másik fele, akik boldogságban éltek (mint a nagyszüleim/szüleim) azok el vannak felejtve. Vagy abból indulnak ki hogy az élet rövid, mindent ki kell próbálni és aki nem teszi az hülye, gyáva, vagy csúnya. XD
7/12 anonim válasza:
Mert nem vettük át a monogámia hagyományát. Az a nagyanyád, aki 21 évesen házasodott, középiskolás korodtól azzal bombáz, hogy mikor lesz már csajod, miközben nem csaj kéne, hanem ugye házasodni, mint ő tette.
8/12 anonim válasza:
Azoknak nehez, akik masokkal szemben igenyesebbek, mint magukkal szemben. A teves onertekeles pedig rengeteg felreertes okozoja. Azoknak jon be az elet, akik magukkal szemben a legigenyesebbek, a kepzes es fejlodes pedig az ertekrendjuk alapja.
9/12 anonim válasza:
A kerdezo 18-21 ev kozotti lehet azert nem tudja mihez kellene hasonlitania.. ebben a mocskos retekben not fel es sajnos kellemes erzes van benne a rothadt manipulativ virtualis vilag alfozata..
10/12 anonim válasza:
Milyen a mai világ?, állítólag gömbölyű, így nehéz társat találni, aki szerint szintén lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!