Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szabad ismerkednem 38 éves férfiként?
16
Nem bántunk, csak én pl nem vsgyok aszexuális, és sok más nő sem.. (ugye, ha anyáddal élsz, csak olyan nő jöhet szóba
Kb sehol a modern ismerkedési íratlan szabályok szerint. Maximum társkereső rendezvényeken. Én ilyenekre járok bár esélytelen ott is de próbálkozni azért lehet.
37F incel
21.
Hol az összefüggés a két dolog között?
23
Ha az anyjával él, nyilvan nem lehet nála szexelni...tehát maradnak a szexmentes kapcsolat.
(Az meg elég illuziorombolo es hangulatgyilkos, hogy csak nálam lehet szexelni, mert csak én élek egyedül)
24.
Vajon régen, amikor sokszor több család is egy szobában élt, hogyan játszották ki ezt a szabályt? Valahogy biztos, mert kétlem, hogy 1945 előtt mindenki, aki nem tehetősebb családba született az aszexuális lett volna.
Manapság azért ilyen már nincs, de érezhető mennyire elkényelmesedett mindenki, más a saját szoba nem elég, legyen csak saját lakása. Miből? Oldja meg. 225 millió Forint egy újonan épített lakás ára (engem is megdöbbentett).
25
Ja. Milyen már, hogy nem tudok úgy feloldódni ugy, hogy anyospajtás a szomszéd szobában nézi a szulejmánt? Na persze tudom, az is felháborito, hogy ÖNFELEDTEN, nyugodtan szeretném én is élvezni a szexet (ugye 1945 elott annyira nem volt szempont, hogy a nőnek is jó legyen) Persze sok férfinek most sem fontos. Lásd te és kerdező!
Nekem azért ilyen luxus igényeim nincsenek, mint neked, hogy ujepitesu lakas 225 M ért. Nekem bőven elég egy standard 1.5 szobás lakás. Nekem is az van. Pont egy nullával került kevesebbe. 22.5M volt (Vidéki megyeszékhely, Bp.től 60kmre) Ahogy az audit sem várom el, bőven elég egy közeokategoriás biztonságos autó. Tudom-tudom, miert nem érem be a busz/vonat közlekedéssel.
26
Nyilván vannak nők, akik ilyen szinten alulértekelik magukat, váljék egészsegükre, én viszont jobban szeretem az egyedülálló/élő biztos egzisztenciával rendelkező férfiakat. Ha nincs ilyen, nem baj, egyedül is jól elvagyok
28.
A 22,5 millió is nagyon sok, ha "egyben" kell kicsengetni, és cserébe csak egy lerobbant, koszos panelházi lakás jár.
Akkor már inkább élek anyámmal a kétszintes, 5 szobás, 2 fürdőszobás és a saját részemre külön bejárattal rendelkező ingatlanban. Ahol kb. a puskalövés nem hallatszik el a 4 szobával arrébb lévő emberhez, és onnan se ide "a Szulejmán" (bár anyám nem néz ilyen szarságokat). Kb. dübörgő rock-koncert is tartható itt "felszabadultan" úgy, hogy ne zavarjuk egymás köreit. Nem csak pici panelházak vannak a világon, ahol még a gombostű leejtése is mindenhová áthallatszik.
Nyilván a ház mérete és kialakítása sem mindegy. Egy kétszobás panelban, ahol a szomszéd szobában anyuci még a suttogást is hallja, de még a szomszéd is, ha nagyon akarja, nyilván nem a legnagyobb élmény a hancúr. De mondjuk egy emeletes családi házban, ahol egyik szinten él anyuka, másikon a fia, azért ne mondja senki, hogy ne lehet jókat szexelni.
Vagy ha tényleg semmiképp nem opció hazamenni, akkor ha van autó, abban is lehet csinálni, illetve adott esetben egy olcsóbb szállást is ki lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!