Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Levelezős hallgató vagyok, de online vannak az órák. Hétköznap dolgozok, 24 éves vagyok, kb fél éve egyedülálló. A szórakozóhelyeket ismerkedésre sose tudtam használni. Baráti köröket tekintve 1-2 van, de onnan ismerek mindenkit régóta.2023. okt. 2. 13:26
1/7 anonim válasza:
Munkahely, online társkereső, csatalkozhatsz különböző kirándulós vagy sport csoportokhoz is.
3/7 A kérdező kommentje:
Kiránduló csoportokban sajnos nem az én korosztályom van, gondoltam erre is. A munkahelyemre ugyan ez igaz. Online társkeresőn sajnos nem értem el sokereket. Nem kötözködök, csak ez a tapasztalat.
2023. okt. 2. 13:34
4/7 anonim válasza:
Hát nézd, nincs tuti tipp. Alapvetően a te korosztályod a baráti kör révén, szórakozóhelyen, bulikban, fesztiválokon, bárokban ismerkedik. Ha nem jársz ilyenekre, akkor marad az online tér, és igazából bárhol, ahol látsz egy csinos, szimpatikus lányt. Férfiként neked kellene kezdeményezni.
5/7 anonim válasza:
Bárhol, a lényeg, hogy ne állj meg. Ha jól lövöd be a kereslet-kínálati egyensúlyt (azaz a saját "kategóriádnak" megfelelően keresel) akkor előbb-utóbb lehet.
6/7 anonim válasza:
Ha kikerulsz nappali iskolai tagozatbol, nincs nagyon szèles baráti köröd és nem nèzel ki olyan jól hogy online sikeresen tudj ismerkedni, akkor az utcán kell lányokat leszólítani, más lehetőség nincs. Èn is voltam hasonló helyzetben, és csak így jöttek össze randik. Tapasztalatom szerint Magyarországon kicsit nehezebb mert az emberek távolságtartóbbak az idegenekkel szemben, de abszolút lehetsèges ha megütsz egy minimum kinèzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!