Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők ennyire nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők ennyire nem szeretik ezt miért nem ők kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt látom és tapasztalom, hogy a nők nem szeretik ha írnak nekik kezdeményezés céljából semmilyen platformon még tinderen se, nem szeretik ha élőben utcán megy oda valaki, nem szeretik ha buliba megy oda valami. Semmit sem szeretnek.

Viszont az az általános szöveg, hogy a férfinak/fiúknak kell kezdeményezni.

Én értem de ha a nők ennyire nem szeretik ha egy férfi próbálkozik miért nem ők kezdeményeznek? Tán nem fél a kis egójuk?

Vagy nem akarnak teljes egyenlőséget hogy férfi és nő ugyanolyan arányban kezdeményezhessen hanem a több száz éves normákat szeretnék követni amikor a nőnek még semmi beleszólása nem volt a kapcsolatba? Lehet ez genetikai úton öröklődik ezért vágynak a nők arra hogy a férfi kezdeményezzen mégis nem szeretek ha egy férfi kezdeményez

2023. szept. 30. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Lehet csak egónövelésből gyűjti a matcheket, van ilyen is, de ez nem azt jelenti, hogy a nők általánosságban véve nem szeretik, ha a férfi kezdeményez.
2023. szept. 30. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

"Csak érdekes, valahogy éppen egy nő sem szeretne ismerkedni:)"

Tegyük hozzá, hogy veled nem akartak ismerkedni azok a nők, akiknél kezdeményeztél, másokkal igen, hiszen többen már kapcsolatban élnek.

Nem tudom, miért utasítanak vissza, tiltanak le, de ha mindenki így áll hozzád, nem gondolod, hogy valamit rosszul csinálsz? Személyesen is ez a helyzet? Barátaid, lány barátaid mit tanácsolnak?

2023. szept. 30. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Azt nem szeretik, ha olyan ír/szól hozzájuk, aki nem jön be nekik. Ezt így értsed.
2023. szept. 30. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Az a baj a női kezdeményezéssel, hogy sok pasi azt hiszi, egyenes út van az ágyba és már semmit sem kell tennie.
2023. szept. 30. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Ha mar eljut a pasi oda h rair egy nore akkor tegye azt ugy h nem csak annyit ir h szia. Aztan varja a sultgalambot. Es ha erre a sziara valaszolok akkor miert tunik el? Nem tilt vagy torol hanem nem valaszol. Akkor miert jelolt be irt ram?

Ha meg beszelgetunk akkor o hivjon el talakozni. Ne nekem kelljen porgetni az ismerkedest hanem ereztesse h figyel ram es o is szeretne. Egy passzov pasival mit kezdjek?

2023. okt. 1. 05:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező! A nők szeretik ha odamegyünk hozzájuk és kezdeményezünk csak az a nem mindegy milyen vágású pasi megy oda. Most példákat nem szeretnék írni de köztudott hogy a nők sokkal burkoltabban reagálnak az ilyen dolgokra és némelyik félénk vagy megijedős és ők lehet másképpen fognak reagálni. Valamelyik nő meg az álompasi előtt nem sok férfivel áll szóba meg az a lényeg hogy jóképű legyen és mindene meglegyen hogy a nőnek anyagi és élhetési biztonságot tudjon nyújtani. Ha ilyen pasi megy oda akin látszik a nők egyből fogadják majd a közeledését.
2023. okt. 1. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Régen megtettem néhányszor. Azt tapasztaltam, hogy ha nekem "kellett" kezdeményeznem, mert ő nem tette, az azért volt, mert nem érdekeltem igazán. Míg akit igen, annál sosem "kényszerültem" erre. Alapvetően nem vagyok híve annak az elvnek, hogy a férfi dolga a kezdeményezés, de én ilyen tapasztalatok után már nem merek.
2023. okt. 1. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!