Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők ennyire nem szeretik ezt miért nem ők kezdeményeznek?
Folyamatosan azt látom és tapasztalom, hogy a nők nem szeretik ha írnak nekik kezdeményezés céljából semmilyen platformon még tinderen se, nem szeretik ha élőben utcán megy oda valaki, nem szeretik ha buliba megy oda valami. Semmit sem szeretnek.
Viszont az az általános szöveg, hogy a férfinak/fiúknak kell kezdeményezni.
Én értem de ha a nők ennyire nem szeretik ha egy férfi próbálkozik miért nem ők kezdeményeznek? Tán nem fél a kis egójuk?
Vagy nem akarnak teljes egyenlőséget hogy férfi és nő ugyanolyan arányban kezdeményezhessen hanem a több száz éves normákat szeretnék követni amikor a nőnek még semmi beleszólása nem volt a kapcsolatba? Lehet ez genetikai úton öröklődik ezért vágynak a nők arra hogy a férfi kezdeményezzen mégis nem szeretek ha egy férfi kezdeményez
"Csak érdekes, valahogy éppen egy nő sem szeretne ismerkedni:)"
Tegyük hozzá, hogy veled nem akartak ismerkedni azok a nők, akiknél kezdeményeztél, másokkal igen, hiszen többen már kapcsolatban élnek.
Nem tudom, miért utasítanak vissza, tiltanak le, de ha mindenki így áll hozzád, nem gondolod, hogy valamit rosszul csinálsz? Személyesen is ez a helyzet? Barátaid, lány barátaid mit tanácsolnak?
Ha mar eljut a pasi oda h rair egy nore akkor tegye azt ugy h nem csak annyit ir h szia. Aztan varja a sultgalambot. Es ha erre a sziara valaszolok akkor miert tunik el? Nem tilt vagy torol hanem nem valaszol. Akkor miert jelolt be irt ram?
Ha meg beszelgetunk akkor o hivjon el talakozni. Ne nekem kelljen porgetni az ismerkedest hanem ereztesse h figyel ram es o is szeretne. Egy passzov pasival mit kezdjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!