Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadja el egy 40 felé haladó férfi hogy nem kell a nőknek?
Figyelt kérdés
Teljesen sikertelen. Soha senki semmit nem akart tőle csak szórakozni vele.2023. szept. 28. 12:14
1/34 anonim válasza:
Hagyja abba a rinyálást, és gondolja át alaposan, hogy mi a tényleges ok.
A "ronda/alacsony/csóró vagyok" és/vagy "a csúnya nők eltorzult ideáljának áldozata vagyok" csak kifogás.
2/34 anonim válasza:
végig kell gondolni, hogy mi a sikertelenség oka. Amin lehet változtatni, azon meg kell próbálni változtatni. Amin nem lehet, azt el kell fogadni.
3/34 anonim válasza:
Lassan úgyis megpusztulsz, csak kibírod valahogy.
4/34 anonim válasza:
Én 35 vagyok, rég feladtam. Legyél MGTOW te is!
5/34 anonim válasza:
Mint ahogy a legtöbb traumánál, ennél is érdemes szakemberhez fordulni, ha magadtól nem találod a megoldást.
6/34 anonim válasza:
Vagy megkeresi az értékeket a jelenlegi életében, és azokra koncentrál. Senki nem hisztizik körülötte, senki nem cseszegeti, hogy mit miért csinál, mikor hova megy, mire mennyit költ, stb.
7/34 anonim válasza:
40 éves diplomás,sportos pasi vagyok,rendszeresen dugok 20+ csajokat.A kérdést így nem értem.
10/34 anonim válasza:
Választasz egy olyan hobbit ami 100% figyelmet kíván. Vaagy veszel egy szép autót ami szintén foglalkozós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!