Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nő gyülölő incel a feministák szerint az pasi aki nem gerjed a túlsúlyos nőkre?
Elég csak megnézni pár kérdésben a kommenteket és máris látható ha egy pasi leírja, hogy nem kell túlsúlyos nő mennyire szétszedik de itt egy péda is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Maga a feminizmus zavaros eszme. Nem értik, hogy a vagina szerv és nem előjog bármire.
F, 42
Nincs ilyen
A kérdések arról szólnak hogy DAGADT férfi nem akar ugyan ilyen nőt ami az ő szintje. Ezért húzzák le ezeket a kérdezőket.
#2 leírta a helyes választ.
Nincs mit ragozni.
Hát beleolvastam a linkelt kérdés válaszaiba…az egy incel horda🤡
Szóra sem érdemes.
Valóságtól elszakadt agyalágyultak hepciáskodása.
Mintha bármit is számítana. Ők úgysem fognak a valóságban családot alapítani, mert még önmagukban is életképtelenek.
Meddő vita.
Nincs azzal baj, hogy nem gerjedsz a tulsulyos nőkre. En sem indulok be pl a csóró szarkupac pasikra, mint amilyen te is vagy!
Azzal vanna baj, hogy szerinted a nő viszont nem dönthet arrol, hogy nem áll le veled! Kb az összes kommented arrol szól, hogy te dagadt vagy, de vékony nőt akarsz! Akarjál! Meg van rá a jogod! Valaszthatsz! Ahogy minden más ember is dönthet (dönt is) arrol, hogy kivel akar lenni és kivel nem
"hogy te dagadt vagy, de vékony nőt akarsz"
Kettős mércés femcelke idézd hol írom a lineklt kérdésben vagy itt, hogy nekem mindenképpen cerkavékony nő kell.
Folyt
Meg azt is ahol azt írtam le, hogy én túlsúlyos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!