Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként érdemes csak fenék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként érdemes csak fenék izomra gyúrni, vagy az lehet hátrányos vagy taszító is?

Figyelt kérdés

Nekem világ éltetemben férfi létemre formásabb fenekem volt mint a legtöbb nőnek, sokan dicsérték. Csak kicsit túlsúlyos voltam az utóbbi időben, így 25 kilónál is többet leadtam az utóbbi 2 évben. Mindezt úgy hogy nem mozogtam, csak keveset ettem, sok pénzt spóroltam vele a jelenlegi élelmiszerár robbanás mellett.

Az alakom jó lett, vékony vagyok, meg is van az eredménye a csajoknál. Viszont sajnos a zsírral együtt sok izmom is leépült. Ami engem nem érdekel, mivel a mai világban úgyis a "skinny boy" a divat, nem az izmos. Nem is kellenek nagyobb izmok ennél, nem kell kocka has, nem akarok kondi terembe járni, csak a régi seggemet akarom vissza. Jó érzés volt, hogy még a nők nagy részét is megszégyenítettem vele.

Érdemes férfiként csak fenék izomra rátornázni keményen, vagy ez lehet hátrány is?

2023. szept. 24. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Agyra ne felejts el gyurni :) bar latom mar veszett ugy...
2023. szept. 24. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

"Jó érzés volt, hogy még a nők nagy részét is megszégyenítettem vele."

Biztos, hogy nem a férfiakat szereted? Mert ha igen, akkor gyúrj csak seggre.

2023. szept. 24. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ameddig nem feltűnően aránytalan, szerintem nincs gond vele, ha csak arra edzel.
2023. szept. 24. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
9%

"Jó érzés volt, hogy még a nők nagy részét is megszégyenítettem vele."

Biztos vagyok benne, hogy aki ilyet ír, az nem férfi.

Ha férfi lennél, a lényeges dolgokkal törődnél, nem a segged kinézetével...

2023. szept. 24. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Valaki linkelne kigyúrt vs lapi férfi hátsót?
2023. szept. 25. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!