Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban elmondható hogy a férfiaknak inkább élőben érdemesebb ismerkedni a nőknek meg interneten?
Férfiaknak tök mindegy, mert ha jól néz ki akkor élőben és online is pozitív reakciókat fog kapni.
Nőként meg inkább élőben érdemes szerintem.
7-es, egyszer én is regisztráltam, azt hiszem már említettem, de mindenki képet kért, pedig azt hangsúlyozták, hogy mennyire fontosak számukra a belső értékek. Ez azért vicces szerinte.
Azt viszont nem említettem, hogy a kismacskám eredeti tulajdonosának gépéről. Célzás akart lenni. Nőket, férfiakat egyaránt bejelöltem, szintén poénból, illetve elég komolyan szintén célzattal is, mivel egy nagyon kedves barátnőm, aki a tanítványom volt régebben, leszbikus. és már kicsit untam a macskatulaj bunkó beszólásait, mert nagyon semmi köze nem volt hozzá.
A lényeg, hogy miután a macskát elhoztam tőle, ÉVEKIG jöttek levelek leszbikus társkereső oldalakról, több tucat, az e-mail címemre, ezzel kb. két éve felhagyott.
Hát jobb is, hogy a cicust elhoztam az ilyen vadállattól.
Ja igen, a barátnő a cicus keresztanyja:D
És egy igaz belevaló autószerelő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!