Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általánosságban elmondható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosságban elmondható hogy a férfiaknak inkább élőben érdemesebb ismerkedni a nőknek meg interneten?

Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy akarsz-e vele egyáltalán találkozni. Ha nem, akkor jó az internet.
2023. szept. 23. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az durva lenne, akkor sose találkoznának 🤣
2023. szept. 23. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2-es, igen, az tényleg elég meredek lenne:)
2023. szept. 23. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Férfiaknak tök mindegy, mert ha jól néz ki akkor élőben és online is pozitív reakciókat fog kapni.

Nőként meg inkább élőben érdemes szerintem.

2023. szept. 23. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok, és a büdös életben nem lennék hajlandó neten ismerkedni.
2023. szept. 23. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindenkinek élőben lenne jobb.
2023. szept. 23. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nőknek is érdemesebb élőben, ha van rá lehetősége. Én se társkeresőztem soha, de pont elég negatív dolgot hallottam barátnőktől, abszolút nem bánom, hogy kimaradt az életemből.
2023. szept. 23. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek élőben kellene.
2023. szept. 23. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es, egyszer én is regisztráltam, azt hiszem már említettem, de mindenki képet kért, pedig azt hangsúlyozták, hogy mennyire fontosak számukra a belső értékek. Ez azért vicces szerinte.

Azt viszont nem említettem, hogy a kismacskám eredeti tulajdonosának gépéről. Célzás akart lenni. Nőket, férfiakat egyaránt bejelöltem, szintén poénból, illetve elég komolyan szintén célzattal is, mivel egy nagyon kedves barátnőm, aki a tanítványom volt régebben, leszbikus. és már kicsit untam a macskatulaj bunkó beszólásait, mert nagyon semmi köze nem volt hozzá.

A lényeg, hogy miután a macskát elhoztam tőle, ÉVEKIG jöttek levelek leszbikus társkereső oldalakról, több tucat, az e-mail címemre, ezzel kb. két éve felhagyott.

Hát jobb is, hogy a cicust elhoztam az ilyen vadállattól.

2023. szept. 23. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja igen, a barátnő a cicus keresztanyja:D

És egy igaz belevaló autószerelő:D

2023. szept. 23. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!