Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol könnyebb csajozni, barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol könnyebb csajozni, barátnőt szerezni Mo.-n belül, Budapesten vagy megyeszékhelyeken?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy Budapesten könnyebb, de én személy szerint nagyon nem ezt tapasztaltam. De persze lehet hogy velem van a baj vagy én néztem be valamit.

Az volt a tapasztalatom mintha Budapesten sokkal több lenne a férfi konkurencia, emiatt az ég világon mindenbe jóval magasabbak az elvásások. Ilyenek hogy külső, fizetés, saját lakás, magasság.

Minderre rátesz hogy nagyon sok a külföldi férfi, akik előnyből indulnak a magyar férfiakkal szemben, ha fehér akkor azért mert Nyugati és gazdag, ha színesbőrű akkor meg azért mert egzotikus. Minden egyes rendezvényen, buliban legalább 3-szor annyi a férfi Budapesten mint a nő. Akárhova mentem eddig, mindenhol csak férfiak szinte. Pedig mentem én már nyelvtanfolyamtól kezdve salsa órákig, tehát nem ragadtam le a romkocsmáknál nyugi.

Csak én látom rosszul, vagy valóban Budapesten nehéz csajozni, az eltorzult nemek aránya és a hatalmas férfi túlkínálat miatt?

2023. szept. 23. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem élek ott, de próbálkozz tovább online és offline is.
2023. szept. 23. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem járok túl sok helyre, de pl társkeresőn az a helyzet, hogy persze kevesebb a jó nő vidéken, viszont akik vannak azok ezerszer valódiabbak. Egyrészt nagyobb az esélye hogy matcheltek, másrészt meg akik vidéken felmennek társkeresőre azok komolyabban gondolják, mint Budapesten
2023. szept. 23. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Ha jól nézzel ki mindehol halál egyszerű csajozni. Ha meg nem akkor meg sehol nem könnyű.
2023. szept. 23. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Falu.
2023. szept. 23. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!