Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ezért lehet Magyarorsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért lehet Magyarországon a magyar férfiaknak kimondottan nehéz a pártalálás?

Figyelt kérdés

Ugye a mi kultúránk hasonlít a nyugat-európaira, de sokkal-sokkal csóróbbak vagyunk. Viszont a magyar hölgyek ezerszer szebbek nyugati társaiknál. Ezért tényleg rengeteg nyugat-európai férfi jön ide feleséget találni, akivel aztán természetesen a hazájában alapít családot. A magyar nők kezdeményeznek náluk gyakorlatilag, mivel innen szinte mindenki el akar húzni.

A magyar férfiak meg hoppon maradnak, akik legtöbbször rondák meg csórók is.

Én ezt látom, mit gondoltok?

2023. szept. 18. 18:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7%
11. Téged szedtek már fel buliban külföldiek?
2023. szept. 18. 19:08
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
3 én személy szerint örülök ha elmentek innen😅
2023. szept. 18. 19:37
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

Én nőként egyértelműen a nyugat-európai férfiakat preferálom - természetesen nem mindet, nem akarok általánosítani. Ez egy elég összetett dolog, de számomra tényleg nem vonzóak a magyar férfiak. Nem az anyagi hátterük miatt, hiszen Magyarország is tele van bmw-s hülyegyerekekkel, kőgazdag, öltönyös vállalkozókkal meg hasonlókkal, de valahogy engem sose izgatott ez. Nem tudom, egyszerűen jobban néznek az angol, dán vagy osztrák pasik, meg sokszor értelmesebbnek is tűnnek.

DE mondom ez teljesen egyéni véleményem, ízlésem, nem kell felháborodni rajta.

2023. szept. 18. 19:49
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

"Nem létezik olyan, hogy "nyugat-európai kultúra", hiszen ez egy földrajzi elnevezés"

Lenyegeben itt arra gondolt a "kolto", hogy nem a csalad valaszt feleseget, mint pl. Bangladesben.

Es igen, a kerdezonek igaza van ebben. Nyugati szocio-kulturalis sztenderdek szerint megy a parvalasztas, de keleti anyagi potenciallal. Vagyis ket szek kozul a pad alatt vagyunk.

39F incel

2023. szept. 19. 00:55
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
13 meg elég a mentálisukat megnézni.
2023. szept. 19. 04:18
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

"Ugye a mi kultúránk hasonlít a nyugat-európaira, de sokkal-sokkal csóróbbak vagyunk. Viszont a magyar hölgyek ezerszer szebbek nyugati társaiknál."

Azért ezek így rohadt durva és erős állítások.

A mi kultúránk vegyes, kevert. Nyugati és keleti elemeket is bőven tartalmaz, de leginkább a poszt kommunista identitásunk van, ahogy a többi térségbeli ország lakóinak is.

Az tény, hogy sokkal csóróbbak vagyunk és azok is maradunk.

A magyar nők meg mitől lennének szebbek? Elvégre a csóróság legtöbb esetben együtt jár az igénytelenséggel és nyilván a lehetőségek hiányával. Elvileg egy gazdagabb nyugati nő többet tud költeni magára nem igaz? Magyarán így akár szebb is lehet...

2023. szept. 19. 06:16
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg a magyar nők többsége igénytelen. Ahogy a férfiak is.

13: ezért nem preferálom én sem a magyar nőket, egyes kivételektol eltekintve. Nem tetszik a balkáni stílusuk, viselkedésük.

2023. szept. 19. 07:47
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
Nem hiszek ebben, mert megírt sorsban hiszek.
2023. szept. 19. 11:05
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
39F incel, amúgy te honnan tudod milyen a társkeresés Magyarországon, ha amúgy a világ másik felén élsz?:D
2023. szept. 19. 11:46
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

30 eves koromig Magyarorszagon eltem :)

39F incel

2023. szept. 19. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!