Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan weboldal amin incelek és femcelek ismerkedhetnek egymással?
Épp hogy kitakarítottak titteket redditről, meg elkezdtek benneteket a dark webre űzni, de még mindig kell valami hely, ahonnan terjeszthetitek a komcsi és fasiszta eszméiteket? Csak ne legyenek olyan helyek, ahol vegyülhettek és felvehetitek egymással a kapcsolatot.
Terroristák.
11, én nem vagoyk incel, de tekintve, hogy az oldal itt tobzódik az incelektől (vagy legalábbis a vergődéstől) így kénytelen voltam utána nézni. Google első talál kb, a 10es sztem Wikipédiáról idézett.
Bár tekintv,e hogy az incelek saját wikit használnak, lehet ez az infó nem jutott el hozzájuk.:S
És pont az incelek saját wikije kapcsán kijelenthető, hogy ezt a fogalmat nem mások aggatták a férfiakra, hanem az érintett férfiak húzták jellemzően magukra.
Ennek szerintem egyszerű az oka: a férfiak sokkal jobban szenvendek ha nincs párjuk, mint a nők. Szóval azonos mennyiségű szingli nőből és férfiből a férfiak "látványosabbak" lesznek.
"Csak ne legyenek olyan helyek, ahol vegyülhettek és felvehetitek egymással a kapcsolatot"
Tele a gatyesz? :)
Maskor meg megy a bagatellizalas....
39F incel
14.
Ti ellensége vagytok a nemi egyenjoguságra épülő modern civilizációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!