Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legnagyobb "blackpilling" esemény az életében?
Az, hogy jóképűnek és magasnak születtem, viszont elég rossz családba és ezért sokáig nagyon alacsony volt az önbizalmam, önbecsülésem, nem hittem el, hogy engem lehet szeretni, kicsit igénytelen voltam és hasonlók. De még így is viszonylag sok lány volt belém szerelmes tizenévesen és később is az alap genetikai kinézetem miatt. Az, hogy milyen volt a személyiségem nem nagyon érdekelte őket. Persze néhány nőnek turndown volt, amikor látták mennyire visszafogott, csendes, sérült vagyok (jobb lett volna, ha normális családban szocializálódom), de soknak még ez sem. A legelső a kinézet.
Egyszerűen látom, hogy a nők is a kinézetbe lesznek szerelmesek, talán még jobban is, mint a férfiak. Csak a férfiak kb. őszintén felvállalják, a nők pedig még saját maguknak sem feltétlenül, hanem csak bebeszélnek minden mást, hogy miért lettek szerelmesek.
Kérdező nekem is események sora vezetett a felismeréshez. Mondhatni elkerülhetetlen volt, hogy az ember nem tud hazudni önmagának míg a világ és kibukik a náci rendszer szöge a zsákból.
Természetesen ez is (mint a legtöbb incelnél) 13-14 éves korban kezdődött amikor hirtelen váratlanul elkezdtek kiközösíteni suliban, már csak más úgynevezett lúzerrel szocializálódhattam (visszatekintve ebben a korban kezdenek kialakulni a külső alapú osztályok, kasztok). Mentek a külsőmre is beszólogatások mintha szent küldetésüknek érezték volna, hogy emlékeztessenek minden nap a hibáimra.
Aztán mégis szerelmes lettem életemben legelőször 14 évesen egy lányba aki kicsit húzta az agyam, kölcsönösen piszkáltuk egymást aztán a végén bemondta mennyire ronda fejem van. Ez volt az első és talán legnagyobb trauma ami ért. Persze a külsőmöt érintő alattomos rosszindulatú megjegyzések folytatódtak úgy 19 éves koromig sűrűbben, utána ritkábban de még a mai napig is kapok megjegyzéseket pedig már 36 vagyok. Azt gondolná az ember, hogy ennyi idősen kinövik, de nem. Még 55 éves is csinált viccet a külsőmből.
Szóval az nagyon fontos küldetésük, hogy az emberekkel tudatassák milyen a külsejük. Ez is azt bizonyítja, hogy a külső a legfontosabb, másképp nem lennének ennyire rögeszmésen ráállva a külsőre…
Volt azért néhány kapcsolatom de nem volt az igazi mert nincs bennük az a vad szexuális ösztön ami a szebb emberknél megvan és ami összekapcsolja őket még ha utálják is egymást.
Sokáig hitegettem önmagam, hogy biztos csak én értelmezem rosszul az emberek viselkedését, én vagyok túl érzékeny stb. De be kellett ismernem, nagyjából akkor mikor a blackpill kezdett terjedni, hogy bizony a külsőm volt mindig is a fő lúdas a tapasztalataimért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!