Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "mit lehet tudni rólad" kérdésre mit lehet válaszolni, ami értelmes?
Én azt szoktam kiemelni hogy 21 cm vagyok lab között, és elelvezes után nem kell szünetet tartani.
Általában értékelik. Már ha sikerül egy szex éhes , bulik és fesztiválok utan gyakran elevezetbol kefélgető nőnel próbálkozni.
Ez egy teljesen jó kérdés, és lehetőséget ad, hogy bemutasd magad úgy, ahogy akarod, kiemelve a jó tulajdonságaid. Ha valaki arra nem képes, hogy ezeket összeszedje válaszban, azzal valami gond van.
Hogy mit lehet válaszolni? Ez rajtad áll! Te tudod, mit tartasz fontosnak magadról. Ha a másiknak nem tetszik a válaszod, lehet, nem is egymást keresitek.
#8:
Én is ezt gondolom!
Erről a "mit lehet tudni rólad" kérdésről is rögtön egy állásinterjú jutott eszembe! Ezek a "beszámolószerű" kötelező körök.
Sokkal jobb valakit az "életben" spontán de fokozatosan megismerni. Tudom így kisebb az esély egy kapcsolatra, de ezek az állásinterjúhoz hasonlító sablon kérdések és válaszok .............. minden tiszteletem azoknak az embereknek akik így képesek valakihez érzelmileg közelebb kerülni (főleg hogy amit titkolni akar magáról arról nem fog beszélni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!