Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "mit lehet tudni rólad"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "mit lehet tudni rólad" kérdésre mit lehet válaszolni, ami értelmes?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, amit fontosnak tartasz magadról a személyiséged szempontjából.
2023. szept. 16. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Ez a mesélj magadról egyik változata. Eléggé gáz kérdés. Azt szoktam kérdezni, hogy mire kíváncsi. Aztán vagy válaszolok, vagy nem.
2023. szept. 16. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
16%

Én azt szoktam kiemelni hogy 21 cm vagyok lab között, és elelvezes után nem kell szünetet tartani.

Általában értékelik. Már ha sikerül egy szex éhes , bulik és fesztiválok utan gyakran elevezetbol kefélgető nőnel próbálkozni.

2023. szept. 16. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Ez egy teljesen jó kérdés, és lehetőséget ad, hogy bemutasd magad úgy, ahogy akarod, kiemelve a jó tulajdonságaid. Ha valaki arra nem képes, hogy ezeket összeszedje válaszban, azzal valami gond van.

Hogy mit lehet válaszolni? Ez rajtad áll! Te tudod, mit tartasz fontosnak magadról. Ha a másiknak nem tetszik a válaszod, lehet, nem is egymást keresitek.

2023. szept. 16. 11:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudok rá hosszú sablon választ írni (volt, akinek írtam is), hogy mit végeztem, mivel foglalkozok, mit szeretek csinálni szabadidőmben, mit sportolok, hol szeretek nyaralni, van -e testvérem stb. de ez elég unalmas. Rengeteg minden kint van az adatlapomon, így azokat eleve nincs értelme megismételni. Szóval az biztos, hogy ez nem vezet sok jóra. Innentől elég akadozott lesz a beszélgetés, ha már eleve ez az első kérdés.
2023. szept. 16. 12:00
 6/11 A kérdező kommentje:
És azt nyilván nem tehetem fel kérdésnek, hogy róla mit lehet tudni, mert arra 100%, hogy nem válaszol, érthető okokból...
2023. szept. 16. 12:01
 7/11 anonim ***** válasza:
#4 Tudod, nem mindegy hogy ki kérdezi. Ha valami vadidegen, akit nem akarok az ismerőseim között se tudni, annak a válaszom, az, hogy "neked inkább semmit"
2023. szept. 16. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez a kérdés tökéletesen összefoglalja, miért nem lennék hajlandó soha a büdös életben társkeresőzni.
2023. szept. 16. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

#8:

Én is ezt gondolom!

Erről a "mit lehet tudni rólad" kérdésről is rögtön egy állásinterjú jutott eszembe! Ezek a "beszámolószerű" kötelező körök.

Sokkal jobb valakit az "életben" spontán de fokozatosan megismerni. Tudom így kisebb az esély egy kapcsolatra, de ezek az állásinterjúhoz hasonlító sablon kérdések és válaszok .............. minden tiszteletem azoknak az embereknek akik így képesek valakihez érzelmileg közelebb kerülni (főleg hogy amit titkolni akar magáról arról nem fog beszélni).

2023. szept. 16. 13:04
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
8-as, 9-es, +1
2023. szept. 16. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!