Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 280 ezer elég egy jobb fajta 18-30 közötti nőnek?
28
Nem vagyok! Viszont az igényeimmel tisztában vagyok, ahogy azzal is, hogy mik azok a dolgok, akikbol tudok emgedni, es mik azok amikből nem! 30 eves koromra van annyi önismeretem, hogy tudom, hogy sokkal boldogabb vagyok egyedül, mint egy csóró, mamahoteles lúzerral! Ha évente max 4-5 potenciális pasival randizom csak, nem bánom. Inkább mint egy kérdező tipusu szarkupac
"Pesten 280-at keresni ha csak nem kezdő tanár vagy mentős az illető."
Nagyjából az összes állami munkahelyen (diplomásként is): hivatalok, múzeumok, gyűjtemények, levéltárak, könyvtárak. De mellesleg egyetemi tanárok sem keresnek többet, ha csak az egyetemi tanári fizetést nézzük.
34
Nem vagyok mamahoteles. Évek óta egyedül élek.
Még mindig csak nettó 175 a minimálbér, és elég sokan keresnek csak ennyit. A statisztika beleveszi a milliós fizetéseket is, így jönnek ki az atlagok.
39
Aki egy albérletben lakik csak. Tisztességesen dolgozik 10+ éve. Önálló felnőtt férfi. Az földönfutó ? Nektek már csak az felel meg akinek gazdag szülő a segge Alá tett egy lakást 20 évesen. Vagy aki a felső 10 ezer közül való , sok milliós havi jövedelemmel hogy tudjon lakást venni 30 előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!