Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy mikiegeresen kopaszodó pasival?
Páromnak nagyon szar a genetikája, 23 éves, és nagyon durván kopaszodik.
Nem érdekel, hajjal és anélkül is szeretem :)
Engem konkrétan emiatt dobott ki anno a csajom, mondjuk tény, hogy nekem mindenhol ritkult nem csak "mikiegeresen". A csaj ráadásul alapból jóval "alattam" volt külsőt tekintve, mégis ő csalt meg és dobott ki, elég megalázóan.
Nyilván nem konrkétan a kopaszodásra hivatkozott, hanem, hogy má nem "szerelemes" belém (mondjuk ezt a szakítás előtt fél évvel is mondogatta), meg hogy soha nincs szex...
Persze hogy nem volt, mert ő nem akarta és undorott tőlem a vége felé már, előtte meg csak szimplán soha nem volt hozzá kedve meg láttam rajta, hogy sokszor az is zavarja hogy hozzáérek.
Mivel a kopaszodáson kívül más nem változott a külsőmet tekintve így nyilván ez volt az oka. A vonzalmat nem lehet erőltetni, pedig a szakításkor a mostanihoz képest még kifejezetten dús hajam volt.
A kopaszodás szívás, hiába nem tehet róla az ember.
A külsőt extrém mértékben lerontja és nagyon nagyon kevés embernek áll jól a kopaszság, a legtöbbeknek maximum az elmegy szintre elég.
A világ meg rohadt felszínes a nők és férfiak egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!