Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy durcás nővel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy durcás nővel mit lehet kezdeni? Rá kell hagyni aztán majd feloldódik vagy kérdezzek rá hogy mi a baja?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel jóban vagyunk voltunk de egy ideje elapadt a kommunikációja felém olyan tipikus durcás látom rajta.

2023. szept. 13. 04:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

10. Így van. Neked kell gondolatolvasnod, kitalálnod, kipuhatolóznod. Ha nem esik le, nem jöttél rá, te vagy a hibás. Aztán elhagy, és a te konfliktuskezelési próbálkozásod KAPÁLÓZÁSnak van nevezve.

Üdv a párkapcsolatok világában :)

2023. szept. 13. 10:47
 12/18 A kérdező kommentje:
11-es tényleg szánalmas, mint az óvoda...
2023. szept. 13. 11:16
 13/18 anonim ***** válasza:

A legjobb vele semmit, hanem találni helyette értelmes, felnőtt, nem játszmázó, és a másikat is egyenlő félként kezelő normális nőt. Aki képes téged is érző és értő emberként kezelni, és asszertíven lehet vele kommunikálni. Illetve közösen dolgozni a problémák megoldásán.

Tapasztalatból mondom, én soha többet nem akarok ilyen nőt, aki durcázik és játszmázik. Folyamatos balhék, tojáshéjon járkálás de tök feleslegesen mert bármiből jöhet a halálos sértődés ha olyan a kedve. Meg a szándékos félreértések, élvezetből megsértődések. Aztán ha partner vagy helyrehozni a dolgokat, csomó időd energiád bele veszik, hogy aztán már másnap tönkrevágja az egészet. Semmi értelme, csak magát szivatja az ember az ilyenekkel. Ezeket a fajta nőket nem lehet és nem is szabad komolyan venni.

2023. szept. 13. 12:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Neki azért adj esélyt, még nem ismeritek egymást, lehet félreértés történt. Szóval kérdezd meg mi a helyzet, miért viselkedik így mostanában. Ha jön a szánalmas terelés és passzív agresszív játszma hogy: semmi, akkor hagyd rá hogy oké és dobbants, keress mást. Ő meg szivasson a nyomorával másokat. Ha pedig értelmesen és őszintén elmondja mi a baj, akkor bánj vele korrekten, hallgasd meg, és becsüld meg nagyon, mert a ritka kivételhez tartozik.
2023. szept. 13. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem úgy jött le, hogy ez egy párkapcsolat. Kissrác kanos, a nő nem vigyorog és térdel, tehát durcás.
2023. szept. 13. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15. Majd térdel más, kiscsillag.
2023. szept. 13. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
13. Dugni jók, kapcsolatra nem állnék le én se többé ilyen nővel.
2023. szept. 13. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,miből vontak le néhányan ilyen messzemenő következtetéseket...

Nem értem a Kérdezőt sem.

Miért nem lehet rákérdezni a csajnál,van-e esetleg valami baja?!...

2023. szept. 13. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!