Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy durcás nővel mit lehet kezdeni? Rá kell hagyni aztán majd feloldódik vagy kérdezzek rá hogy mi a baja?
10. Így van. Neked kell gondolatolvasnod, kitalálnod, kipuhatolóznod. Ha nem esik le, nem jöttél rá, te vagy a hibás. Aztán elhagy, és a te konfliktuskezelési próbálkozásod KAPÁLÓZÁSnak van nevezve.
Üdv a párkapcsolatok világában :)
A legjobb vele semmit, hanem találni helyette értelmes, felnőtt, nem játszmázó, és a másikat is egyenlő félként kezelő normális nőt. Aki képes téged is érző és értő emberként kezelni, és asszertíven lehet vele kommunikálni. Illetve közösen dolgozni a problémák megoldásán.
Tapasztalatból mondom, én soha többet nem akarok ilyen nőt, aki durcázik és játszmázik. Folyamatos balhék, tojáshéjon járkálás de tök feleslegesen mert bármiből jöhet a halálos sértődés ha olyan a kedve. Meg a szándékos félreértések, élvezetből megsértődések. Aztán ha partner vagy helyrehozni a dolgokat, csomó időd energiád bele veszik, hogy aztán már másnap tönkrevágja az egészet. Semmi értelme, csak magát szivatja az ember az ilyenekkel. Ezeket a fajta nőket nem lehet és nem is szabad komolyan venni.
Nem értem,miből vontak le néhányan ilyen messzemenő következtetéseket...
Nem értem a Kérdezőt sem.
Miért nem lehet rákérdezni a csajnál,van-e esetleg valami baja?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!