Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfinak a bombázó külsőnél megállnak az igényei nők terén?
10, pontosan.
En is baromira sok penzt es idot toltok ezzel, es volt olyan baratom aki total kiakadt, hogy mennyit koltok xd
13:
személyiség = mentál higiéniás problémák?
szubmisszív, gondkoskodó, kedves = feminin kvalitások
hol itt a probléma pontosan? hogy te egy maszkulin karrierista vagy?
megsúgom egyébként, a nők túlnyomó része élvezi, és igényli azt, hogy a férfi domináns, vezet, irányít...
mit takar az hogy nagyon csúnyán elbántál vele? gondolom ezek után nem meséled el, mert rájössz hogy saját magadat járatod le, és kiderülne milyen hulladék ember vagy. aki szándékosan kicsesz mással, bosszúból, vagy saját bizonytalansága miatt...
#14 “hol itt a probléma pontosan? hogy te egy maszkulin karrierista vagy?”
*nő dolgozik és eltartja magát* maszkulin karrierista
*nő keres 250 ezret és el kell tartani* élősködő aranyásó
Nektek aztán semmi nem jó🤣
15:
Látom nem vagy képes egyszerű kérdésekre válaszolni, meghaladta az értelmi és érvelési képességeidet.
Az elterelés és szalmabábozás az viszont megy...
Nem fogok erre reagálni sem, mivel nem az én preferenciámról van szó most, csak hárítani próbálsz.
Az égvilágon semmire nem sikerült rácáfolnod, így nyugtázom az egészet, azt is hogy egy hulladék vagy emberileg.
Azért mert férfiak, a férfiak ösztönlények. Mind azok, hiába próbálnak mást állítani.
18L
Ezt apuval tessék megbeszélni.
Csóró #2 -es 🥲 pajti én veled vagyok, nagyon lerántottak a vadfeminácik.
Nem baj hagy higgyék csak, hogy nem igazak a soraid :D
Hát ezt én se értem. Hogy lehet hogy nem akar beszélgetni a párjával? Érezni valamit a másik iránt, ami kanosság? Tényleg megéri elviselni egy buta nőt, csak mert szép? Nem értem… 🤷
(Jó mondjuk én fordítva vagyok bekötve, és nekem az átlag nők a szépek, ezek a mindenféle modellek meg rondák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!