Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen tulajdonságokkal lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tulajdonságokkal lehet átlagos vékony, max picit duci barátnőm?

Figyelt kérdés

- Szemüveges okoska fejem van 177 centi vagyok 79 kiló, kicsit apa test

- 450.000 bruttó fizetés

- Biszonylag kisebb szerszám

- odaadó figyelmes vagyok

- intelligensek mondanak, így jól el lehet velem beszélgetni

- van egy nagyon jó humorérzékem

- jól főzök

2023. szept. 10. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne lehetne? Lehet, ha nem ista cica nőt akarsz.
2023. szept. 10. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Voltam múltkor egy ismerősömék kisebb koncertjén, kicsit alter hely volt és ott pl volt több ilyesmi leírású srác (fizujukat meg a faxuk méretét nyilván nem tudom, meg lexarom) volt barátnővel, szerintem elég szép lányokkal. Volt köztünk nagyon vékony, kicsit curvy, kettő közti szóval mindenféle.

A srácok elég viccesnek meg magabiztosnak tűntek, szóval nem tűnt úgy hogy fosnának attól (ami itt az oldalon elő szokott jönni) hogy a csajuk bármelyik pillanatban raugorhat egy "kockafeju, lapátállú, nagyfaxu, macsó, olaszos Chad" farkára, azért mert ők 177 centisek és kicsit apatestük van.

2023. szept. 10. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
160/80 szemüveges lányoknál lehet esélyed.
2023. szept. 10. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
171cm szemüveges duci nő vagyok. Nekem nem kellenél. 🤡
2023. szept. 10. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
3as borzasztó butaságot ír 162/75,6 lányoknál lehet esély. Fuh nagyon felbaxott a hármas hogy ilyen alap tudományos dolgokkal nincs tisztában. Fuh azt hiszem jelentem a válaszát, nagyon felidegesíett. Nem érzed a társadalmi felelősségedet hármas???? Nem fogod fel a pontatlanságod veszélyeit?
2023. szept. 10. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!