Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi értelme van ismerkednem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi értelme van ismerkednem ilyen feltétellel? Elsősorban nők válaszaira lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Ezek alapján egy aszex nőnek nem lennék jó:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt a többség nemmel válaszolt, de azért volt 2 reményt keltő válasz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Szóval, túl kicsi a farkam az igazán jó szexhez. Sose aláznám meg magam azzal, hogy levetkőzzek egy nő előtt. A humorommal szeretek megnevettetni valakit, nem a méretemmel.

Van értelme úgy komoly kapcsolatot keresnem, hogy nem lenne rendes szex, csak orál/segédeszköz? Nekem a szex a nő öröméről szól, az se baj ha én nem kapok semmit.

2023. szept. 10. 10:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jó, kipróbálnád. És, ha rossz?

Azt a mondatot úgy értettem, hogy merev állapotban.

Nem mindegy a konkrét szám? Itt minden méretre azt hazudják, hogy valakinek elég lesz.

2023. szept. 10. 12:00
 12/24 anonim ***** válasza:
11 - Nem hazudják. Valakinek tényleg elég lesz.
2023. szept. 10. 13:53
 13/24 anonim ***** válasza:

11, rossz nem lehet, legfeljebb nem érzem. Ez, kellően felizgatott állapotban, ha más eszközzel már többször elmentem és valamivel továbbra is ingerelve vagyok, nem lenne nagy gond. Mint írtam, maga a behatolás nekem nem nagy izgalom, főleg, hogy nagyobb partnerrel kifejezetten fájdalmas. Előző párommal minden behatolás fájt, mert nem passzoltunk (nem tágulok eléggé). A rendszeres felszíni szakadások, sérülések a hüvely bemenet gát oldalán és a méhszáj ütögetése utáni hasgörcs után (sok póz eleve ki volt zárva, mert alacsonyan fekszik a méhszájam) egész nagy élmény lenne, ha nem fáj, csak simán nem érzem.

De, az se biztos, hogy nem érezném. 8 évnyi aktív szexuális élet után is érzem még a hüvelykujjam is, mint írtam, nagyon szűk és rövid a hüvelyem. Ki kell próbálni, nem előre rendezni a temetést.

Bár az is tény, hogy nem az ilyen gonddal küzdők vannak túlsúlyban a nők között, mint én. De nem is az egyetlen eset vagyok, akiről hallottam. Akinek hasonló gondja van, jobb egy kisebb méretű partner, mint egy nagyobb.

Szóval, ilyet is van esélyed kifogni. Persze, nagyobb az esély eg, átlagos partnerre, de annál se biztos, hogy a farok mérete lesz a legkardunálisabb kérdés. Rá kell kérdezni, finoman jelezni, valahogy megbeszélni, ha amúgy meg van a szimpátia, vonzalom. Az olyan, akinek a nagyobb partner a vonzó, hidd el menekülni fog, a többi a te "embered".

2023. szept. 10. 14:15
 14/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként? Mondjuk egy felnőtt nő már elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, hogy mennyire a méret a lényeg, szóval ha elmúltál olyan 22-23 akkor én már nagyon nem próbálkoznék a csajoknál. Ez a vonat elment, keress más elfoglaltságot.
2023. szept. 10. 14:19
 15/24 A kérdező kommentje:

Ezt hogy lehet finoman felhozni?

Nem kor függő. Csomó ember később talál párt.

2023. szept. 10. 16:19
 16/24 anonim ***** válasza:
15: najóvan, de akkor most mi a bajod? Akkor te is később fogsz párt találni. Kellemes várakozást!
2023. szept. 10. 19:18
 17/24 anonim ***** válasza:
15, úgy terelni a témát, hogy kiderüljön. Ezt a beszélgetés hozza. Most, kapásból az jutott eszembe, hogy a mellméret miatti szorongásról átvezetni. De, tényleg a beszélgetés hozza. Én sok mindent igyekszem az első 3 randin kideríteni anélkül, hogy interjút csinálnék a dologból. Ha ügyesen tudsz beszélgetni, akkor működhet. Ha nem, akkor tényként érdemes közölni, hogy amennyiben nagyobb partnerekhez szokott inkább hagyjátok egymást. Ez sok embert elriaszt, már maga a közlés és ki kell tapasztalni, hogy lehet jól elmondani, magyarázkodás nélkül, egyszerűen, mint, bármilyen másik infót magadról, hogy ne legyen kellemetlen. De kb ennyit tehetsz. Valahol a randi időszakban muszáj előhozakodni, ha valóban nagyon kicsi. Mert, az mindenkinek kellemtlen, ha a lány rosszul reagálja le élesben.
2023. szept. 10. 19:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. Szerintem nagyon kicsi, de lehet, hogy csak simán kicsi. 13cm körüli.
2023. szept. 10. 20:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az még nem a kritikus szint, de én eleve máshogy "mérek" a negatív tapasztalat miatt. Nekem 14 fölött nem igazán jó. Párom saját véleménye szerint 16 cm körül volt, kb reális lehet.

Olvastam már mástól is ilyen véleményt, szintén a hüvelyi adottságai miatt.

Ki kell fogni.

2023. szept. 10. 20:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Istenem de hülye vagy. Azt hittem valami mikropéniszről van szó. A 13 teljesen jó. Persze, biztos van akinek nem felel meg, de azért ez egy full átlagos méret. Mindegy, ne hidd el, biztos hazudok. További jó depressziózást amiért nem egy dorong nőtt a pöcsöd helyére.
2023. szept. 10. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!