Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján mennyire lehetek jó nő?
- szinte folyamatosan vannak “udvarlóim”, annak ellenére, hogy nem vagyok aktív se szoc. médián, se netes társkeresőn
- bulikban szinte minden alkalommal felszednek 18-20 éves, izmos, helyes 8-10/10-es pasik (én idősebb vagyok, de engem is ennyinek szoktak nézni)
- utcán vagy ha bemegyek valahova, mindig megnéznek, utánam szólnak, bár ez utóbbi inkább éjszakánként szokott lenni (pl. gyönyörű vagy, hey gorgeous meg ilyenek)
- kondiban, vonaton is előfordul, hogy leszólítanak
- hosszútávú kapcsolatot viszont nagyon nehezen tartok fenn, nem egyszer szakítottak velem pár hónap után olyan indokkal, hogy kevésnek érzik magukat leginkább anyagilag hozzám, vagy volt olyan, aki folyamatosan féltékeny volt és nekem kellett vele emiatt szakítani
Ezek alapján én 8/10 körülire saccolom magam, reális lehet?
Na mibe fogadjunk hogy te egy tini fiú vagy?
Ennyire dicsérni magad, eszem megáll. Pucér képeket nem csatolsz magadról?
Van egyéb értéked is mint a tested? Meg a pénzed?
13.
Minden nőt nézeget valaki az utcán még a legrondábbat is! Ezzel egyáltalán nem leszel jó.
Akkor lehetnél jó nő ha lenne használható tulajdonságod!
Főzni, mostni, takarítani,tudsz?
Mit tudsz adni a férfiaknak azon kívül hogy nézel ki !?!
Mi a hobbid? Milyen filmeket szeretsz? Milyen könyveket olvasol? Milyen zenét szeretsz?
Szereted a természetet? Vagy inkább a fesztiválokat? Mi a véleményed az ország társadalmi helyzetéről? És a világról? A természeti katasztrófákról? A mesterséges intelligencia jövőbeli hatásairól? A környezetszennyrzésről?
És stb stb.
(Nem kell válaszolnod)
Lehet veled ilyenekről beszélgetni, vagy csak arról hogy hány pasi fütyül a segged után az utcán meg a diszkóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!