Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha nem akartok se kapcsolatot se szexet egy csávótól akkor miért huzzátok az agyát, miért nem mondjátok meg neki kerek perec hogy nem lesz köztünk semmi és kész?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki elkezdett velem beszélgetni, odaült hozzám szünetekbe, tényleg sokszor olyan közel hogy már majdnem az ölembe, teljesen összeértek a combjaink. Nevetgélt a vicceimen, megérintett többször. Én azt gondoltam többet akar sima beszégetéseknél, tettem is rá neki utalásokat, mind fizikailag, mind szóban, de most meg úgy látom durcázik, beszélget inkább a női kollégáival. Szerintem már ki is beszélt velük engem. Miért kell félreérthető jeleket adni ha nem akar semmit?

#ismerkedés #kolléga #felesleg #félreérhető jelek
2023. szept. 5. 15:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10 -es egyszer ezt jelenti egyszer meg pont az ellentettjét. Hagyjuk már ezt. 8-as valószínű csak egotuning voltam. Hú ez a bolond is elhitte hogy akarok tőle valamit most aztán tényleg jó nő vagyok. Amúgy tiszta K..vás a csaj nem csodálkozok már.
2023. szept. 5. 19:21
 12/19 A kérdező kommentje:

Ha a távolságtartóbb viselkedés jelenti a vonzalmat, akkor ne sokat várjatok, esetleg ha tényleg akar is valamit tőletek a csávó, ha nem akkor soha a büdös életben nem fog szóba állni veletek, tarthatjátok a távolságot. Akitől meg nem akartok semmit annak üljetek az ölébe, aztán biztos csak beszélgetni meg barátkozni akar majd veletek...szánalmas.

Egyébként az ilyen ego tuningoló nők megérdemelnék hogy valaki jól meg...szakolja őket, aztán utána meggondolnák egy életre kivel szemezgetnek csak úgy, meg másznak az aurájába. Tipikus k..vás viselkedés.

Szerintem egy férfinek nem jut ez eszébe, hogy olyan nőkkel szemezgessen, meg másszon az aurájába, akitől nem akar semmit, csak hogy bizonyítsa hogy ő aztán jó pasi mert minden nőnek bejön.

2023. szept. 5. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Az ilyen csajok a legrosszabbak

A szádból ennének, aztán meg jól elhajtanak. Vagy éppen minden pasasra rárepülnek, bárkire aki vevö rájuk és farok nőtt a lábuk között. Az ilyentől isten mentsen!

Mondjuk az ilyet élvezet megalázni az biztos

2023. szept. 5. 21:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Engem sajnos nem mentett meg tőle, de kapni fog még tőlem meg az élettől is remélem. Nagyon beteg lelkülete lehet az ilyennek...igazi féreg.
2023. szept. 5. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Mégis milyen egotuning az, ahol ő teper érted (szerinted)?
2023. szept. 5. 22:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

12

A szemezes semmire nem jelent igent. Te szerencsétlen.

2023. szept. 5. 22:06
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

"Legyél határozott, és vond kérdőre! "

És mégis mire fel? Csak magából csinál hülyét. Ez a sggfej azt hiszi, hogy bármivel is tartozik neki a nő.

2023. szept. 5. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező:

1. a csajnak alapból ilyen a stílusa,

2. szeret ilyen módon szórakozni

3. tesztelni akart

4. tényleg minden neki kicsit is tetsző pasival így viselkedik

5. mondtál/tettél valami olyat ami már nem tetszett neki

6. azt akarta, hogy határozottabban hívd el valahova,

7. ki akart használni valamilyen formában

2023. szept. 6. 06:20
 19/19 anonim ***** válasza:
A stílusod alapján jobban tette, hogy hanyagolt. Nem vesztett veled semmit.
2023. szept. 6. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!