Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek így lehet jövője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így lehet jövője az ismerkedésünknek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal, két találkozón vagyunk túl, mindkettő elég jól sikerült, a másodikon megvolt az első csók is.

Intelligens és vonzó, szóval el tudnék képzelni ennél többet, viszont az Instagramját megnézve azt látom, hogy rengeteg plus size lányt követ, köztük olyanokat, akik szívesen kipakolják, amit ki lehet. Megnéztem néhányuk adatlapját is, akinek nyitott volt, és rendszeresek a lájkolások a fiú részéről. Mivel rengeteg ilyen lányról van szó, erősen kétlem hogy személyesen ismerné a többségét, gondolom, csak rájuk vágyakozik.

Na már most én ennek a testalkatnak a gyökeres ellentéte vagyok, alacsony és vékony. Lehet így jövője szerintetek a dolognak, vagy csak játszik velem? Ha mondjuk bejönnek neki az ilyen lányok, mi lehet a garancia rá, hogy nem lépne félre, ha lehetősége nyílik rá?

2023. szept. 5. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Vicces ; szóval a kisebb teheneket likeolja de veled az alacsony törékeny nővel randizik ?
2023. szept. 5. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Én őszintén megkérdezném tőle
2023. szept. 5. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ennyire egy típus felé tendál, akkor gyanús, hogy csak szeretkezni szeretne veled...

Nekem például a hüvelyesekből (pl. bab, lencse, borsó) készült ételek a kedvenceim, mégsem mondok nemet pár hetente egy steakre vagy egy rántott sajtra.

2023. szept. 5. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sok ilyen pasi van. Akinek valójában a nagy test jön be, de nem járna ilyennel, mert nem vállalná fel a környezete előtt. Én is rákérdeznék.
2023. szept. 5. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Én nem kérdeznék rá egyáltalán, inkább hanyagolnám.
2023. szept. 5. 10:25
 6/7 GFman ***** válasza:

Arra, hogy nem fog félrelépni semmi garancia nincs! De nem csak Ő nála másnál sem, tök mindegy kinek mi jön be.Ha esetleg rákérdeznél nála, hogy mi a helyzet ezekkel a csajokkal,akkor meg lehet pont ezzel ijeszted el.

2. randi után már "féltékenykedsz" , "kémkedsz utána" Ő lehet így fogná fel.

2023. szept. 5. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá:

Az alábbi kimenetelt tartom valószínűnek. Leesik neki, hogy szeretsz fbi-osat játszani és lehet rákérdez nem vagy-e kíváncsi hányszor szokta kiverni egy nap mielőtt kamerát teszel a szobájába.

Megsértődik tök jogosan és leépít a csába. Nem melletted állok :D

2023. szept. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!