Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadja el egy 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadja el egy 34 éves hogy neki kimaradt a fiatal nők társasága?

Figyelt kérdés
És már késő mindenhez. Ha most egy csapásra top pasi válna belőle, akkor is egy 15 éves kis görcs srác (aki vékonynak és jokepunek született) már előrébb jár a csajozasban és több élménye van mint egy lassan kisnyugdíjas 34 éves férfinek?
2023. szept. 5. 06:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

19.

Lehet jobban kinézni ahogy idősebb lesz az ember, az öregedés nem egyenlő az idő előrehaladtával, van amikor a stressz öregít, meg a mozgástalanság, meg a rossz ételek, ha ezeket elhagyod, akkor megfiatalodsz, ha nagyon radikális változást akarsz, akkor nagyon radikális változásokat kell beiktatnod az életedbe

2023. szept. 5. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:

21-es: nem is írtam semmit az öregedésről. Annyit írtam, hogy az időbe nem fog tudni visszamenni. Már nem lesz tini, a tiniszerelem már kimaradt neki, fogadja el. Ennyi.

Egyébként meg az öregedés egyenlő az idő előrehaladtával ha már itt tartunk. Nem fogsz jobban kinézni, maximum megőrzöd a fiatalOS külsőd!

Sajnos az öregedés az elsődleges faktor abban, ha valaki már nem néz ki jól.

Én konkrétan tudom, hogy már SOHA nem fogok úgy kinézni, mint mondjuk 18 évesen, pedig most is csak 30 leszek. Vannak visszafordíthatatlan változások, amelyek közül elég sok független attól hogyan él valaki.

Az én esetemben pl. ez a brutális kopaszodás. Pár év alatt gyakorlatilag megszűnt a hajam és ez ellen semmit nem tudok tenni és nem rajtam múlt. Ez a szar genetika eredménye. Borzalmasan öregít, hiába vagyok egyébként jó formában fizikailag és mentálisan is, a külsőmön nem ez látszik sajnos. Nem vonzó, nem szép és maximum lesznek olyan nők (vagy csak egy) aki elfogadja, de hogy valaki kifejezetten vonzónak találja, az kizárt.

2023. szept. 5. 12:04
 23/29 anonim ***** válasza:
A kopaszodás miatt ne parázz. Én is ilyen vagyok. Fiatalabb koromban, mikor megindult, én is kivoltam miatta, de ma már nem zavar egyáltalán. Tényleg vannak nők, akiknek nem tetszik, de vannak, akiknek meg kifejezetten bejön a kopaszodó fej, ismerek ilyet. Jason Statham szerintem nem néz ki sz.rul... Ha amúgy rendben vagy, akkor emiatt nem idegeskedj.
2023. szept. 5. 13:18
 24/29 anonim ***** válasza:
27-34 éves korosztály miért is nem fiatal?
2023. szept. 5. 13:43
 25/29 anonim ***** válasza:

"Azért csak férfiból vagyunk."

Ugyanaz vagy, mint a 11-es. És kuurva nagy red flag, aki többes számban nyilatkozik.

Ugye máshogy hangzik, hogy "azért csak férfi vagyok, megbasznám".

Ha kollektív bűn, nem akkora bűn.

2023. szept. 5. 13:54
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan mint a 11 es. 😒
2023. szept. 5. 14:02
 27/29 anonim ***** válasza:

Sorsközösséget is vállalsz vele. "Férfiból vagyunk". Te és ki? A kisegér a zsebedben?

De legalább hamar kiderült, mi hibádzik. Senkinek nincs kedve azért kapcsolatba kezdeni, hogy a párja villogjon, hogy "ezt kúrogatom".

2023. szept. 5. 14:05
 28/29 A kérdező kommentje:
De ingerült vagy 27 es. Egy kalap alá akarsz venni az agyatlan - ösztönlény típusú “mindenkit megbaxunk” típusú hozzászólóval.
2023. szept. 5. 14:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekemis
2023. szept. 7. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!