Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék azért, hogy egyáltalán ne legyen bennem egy olyan vágy, hogy kergessem a csajokat (hogy elhiggyem, hogy elég vagyok)?
Itt van pl egy jelenet
https://www.youtube.com/watch?v=4TM6SNAjo4c (angol, szerintem ez jobb)
https://www.youtube.com/watch?v=j12EUdhs5nM (magyarul)
Az a lényeg, hogy ezt a fickót, totál nem érdekli, hogy sorban várnak rá, és az, sem, hogy mi lesz ha a nő azt mondja, hogy nem.. Sőt, még amikor megkérdezi, hogy eljönne vele, akkor a nő ahelyett, hogy
-azt mondaná mekkora egy b@lf@sz, és, hogy van barátja/férje
-mire a férfi, béna tekintettel megfordulna és lefordult fejjel elballagna
Ez helyett, a nő próbálja, győzködni, hogy ő nem az esete (nem a nőnek nem jön be a fickó, hanem a fickónak mondja a nő, hogy a ő nem elég jó neki)..mire a fickó mondja, hogy blabla.. teljesen megérti, hogy stresszes, és, beszéljük meg később
Ez tudom, hogy nem csak azért így történik mert ilyen a filmekbe van
Tudom, hogy hogyan reagálnak rám az emberek, vagy a nők, amikor valamelyest nem foglalkozom vele, hogy elfogadnak, kedvelnek, mert tudom, hogy szerethető vagyok
Meg azt is tudom, hogy hogyan amikor kételkedem és nem bízom magamban
De általában az utóbbi esetben vagyok beleragadva a legtöbbször, és nem a filmben zajlott módon zajlik a beszélgetés, hanem megalázkodva távozom a visszautasítás után xD
Nem az, hogy ne közelítsem, csak amíg nem kapok totál egyértelmű jelet, addig kb ignoráljam őket ezt gondolom
Persze most cseszhetem, ha a golyóim már szétrobbantak meg egész nap áll a farkam kis túlzással, de ugye ez is legfőképp csak az én problémám
Az egyetlen megoldást tudtommal az, hogy egyszerűen jobbá vállni, erősebbé, karizmatikusabbá, tisztelhettőbbé, viccesebb, kevésbé bánázósság, érettebbé, jobban kinézővé stb..
Persze ekkor meg az a ,hogy hol a határ, mikor vagyok ott ahol kell? Amikor már ragadnak rám.. ha nem ragadnak akkor még cisnáljak sokáig, mivan ha már 5 éve fejleszgetem magam, de még mindig nem vagyok elég jó, akkor is csináljam, mivan ha már magányos vagyok emiatt, akkor is csináljam tovább
Kicsit olyan keszekuszának túnik ez az út
De most őszintén, te csak ott hívsz el egy teára csajokat akikkel tudod, ha nemet mondanak nem látod őket többé?
Én kb csak itt csinálnám, itt viszont eleve nagyobb az elutasítás esélye, mert kb csak az első benyomásra hagyatkozol (mármint ha az jó akkor nyertél, ha később derülne ki, hogy jó vagy akkor veszettél )
Egy olyan közegbe ahol többször látjuk egymást, elég béna lenne egy visszautasítás után még többször találkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!