Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Legfőképp olyan nők válaszára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legfőképp olyan nők válaszára lennék kíváncsi akinek esetleg "több" rálátása volt már ilyen dolgokra, a ti véleményetekre nagyon kíváncsi lennék. Mit tanácsoltok, mit kellene csináljak, hogy ismét önmagam lehessek?

Figyelt kérdés

Igazából a a komolyabb párkapcsolataim mind több évre sikerültek, az utolsó az 2.5 év de a legrövebb is 7 hónapig tartó volt. (talán Problémám a következő ami miatt már egyáltalán nem tudom, hogy így volna -e értelme ismét bármilyen kapcsolatba is belekezdenem. Lehet kinevettek, de tényleg baromi "kis" nemiszervel rendelkezem. Merev állapotban 12.5 cm, és 10.16cm az átmérő.

Tisztában vagyok azzal, hogy sajnos az egyéjszakás kalandok is nálam javarészt kudarcba fulladtak az utóbbi időben, sokan nem akartak megbántani, így ugye lehetőségem sem volt ezeket a kapcsolatokat áttéríteni egyéjszakás kalandról esetleg több alkalomra.

Hosszabb távű kapcsolataimban, párszor viszont megkaptam,hogy igazából elég ügyes vagyok, és sok hiányosságom másképp tudom kompenzálni.

De az utolsó "kalandoknál" volt aki konkrétan 10 perc után mondta, hogy hagyjuk neki ez nem fog menni. Mikor megkérdeztem miért (természetesen már selytettem a probléma gyökerét) akkor igazából elég durván kijelentette, hogy ő azt szereti ha "verdesi a **** a méhét"

Volt olyan személy aki utána többször is lejárt hozzám elég távolról, és ő viszont megjegyezte, hogy nagyon ügyesen bánok lent a dolgaimmal és így neki megfelelő (mivel ugye csak a közös együttlét végett járt le, meg az elején úgy érezte lehet ebből több is) De sajnos egy idő után ő is inkább azzal vetett véget ennek a dolognak, hogy maradjunk csak barátok.

De az utána következők úgy valahogy balul sültek el az együttléteket követően, vagy legalábbis én éréztem úgy, hogy a nemiszervem méretei visszafogott hangulatokat eredményeztek.

Egyébként nem vagyok csúnya gyerek, sőt azért elég sok lány pont a külsőm és a megnyerő viselkedésem végett kerültem velük "közelebbi" kapcsolatban. A legizgibb, legviccesebb ami így ez végett velem megtörtént az az volt, hogy majdnem egy "2 csaj verekszik a paliért incidens is" ami számomra elég viccesre sikeredett.

De ezeken kívül az utolsó 2 szexuális együttlétem olyan rosszra sikerült, hogy végérvényesen már azon gondolkodom, hogy visszatérek egy olyan korszakomba amibe minden féle barátnő nélkül is boldog lehetek. Ami nálam a rengeteg anime nézés / gépen játékokkal való "kockulást" jelentette

De most az utolsó egy évemben még a testemmel való átalakulásommal is próbáltam kompenzálni a dolgaim. Még olyan "merészebb" dolgokra és rávettem magam, hogy (persze mindent vérvételekkel, orvosok jelenléte mellett, az ő tanácsadásukkal) a lehető legbiztonságosabban még pár szteroid kúrát is bevetettem, hogy a külsőm minél hamarabb minél jobb formába hozzam. (Ja és kérlek a kox használatról nem szeretnék kioktatásokat kapni, személyi edzővel és 2 orvos segítségével használom ezeket a szereket amivel teljesen minimalizálni tudják ezeknek a negatív hatásait, így semmi féle kritikát ezzel kapcsolatban nem szeretnék kapni, ezt csak azért osztom itt meg, hogy átlássátok mennyire mélyen érzem magam, hogy ezekkel is már próbálom kompenzálni az utóbbi évben ért rossz kritikákat a méreteimmel kapcsolatban)

Tehát, igen. Ilyen szinten elvagyok keseredve egy ilyen apró hülyeség miatt, ami sajnos most már elég mély nyomokat kezd hagyni a személyiségemben.

Még most azon is agyaltam, hogy talán 2x 3x befizetek rendes Szegedi klinikán intim műtéttel rá is lehetne a dologra úgy ahogy javítanom, hogy legalább ne legyen annyira vékony a dolog.

De már a pszihologuson is elkezdtem gondolkodni,(régebben rengeteget jártam más indikokból kifolyólag. de tudom jól, hogy sajnos ő csak felületesen tud fogni segíteni, esetleg más módszerekkel majd eltereli erről az egészről a gondolataim ami valószínűleg íly módon hatástalan lenne ahogy magamat ismerem.

Mit tanácsoltok, mit kellene még elkövessek annak érdekében amitől talán végre visszahozhatnám azt az önbizalmam ami volt? Most már 1 éve nem beszélgetek nőkkel, heti 1, de van, hogy 2 személyiségfejlesztő könyvet olvasok, próbálom ezeket a valóságba átültetve fejleszteni. Igyekszem belül magamat gyökeresen megváltoztatni, egy sokkal jobb személyt kihozni abból ami voltam. (Itt gondolok az olyan dolgokra a személyiségenben, amikkel még nagyobb magabiztosságot tudok majd magamnak és másoknak is sugározni, hogy többet ilyen mélyponton ne legyek.)

Mégegyszer hangsúlyozom, ez nem egy fake poszt, ez nem egy viccnek szánt kérdés. Nekem itt ez ténylegesen komoly problémát jelent az életemben, ami magával húzta a személyiségem, lelkem.

A műtétet az elkövetkező 3 évben elfogom végezni, addig folytatom még a testalkalom minél izmosabbra való átformálását is.

Mi a véleményetek erről az egészről? Én tudom jól, hogy rengeteg nő mondja, hogy nem a méret számít, meg blablabla. De én valahogy nem ezt a dolgot tapasztaltam az éveim során ( hozzáteszem azért sikerült jó pár nővel szexuális kapcsolatba keverednem, így én a saját tapasztalataimból kiindulva a méret a nőknél IGEN IS számít.) Vagy legalábbis a legtöbbnél biztosan. (Persze ez megint a saját tapasztalataimból kiindúlva írom, így kérlek lányok ezért ne kövezzetek meg ha nálatok ez esetleg TÉNYLEG nem így van.)

Ha van köztetek olyan nő, akinek esetleg több rálátása volt már ilyen dolgokra, a ti véleményetekre nagyon kíváncsi lennék.

Mit tanácsoltok, mit kellene csináljak, hogy jobban megjöjjön az ömbizalmam?

Mégegyszer leszögezem, igen én tényleg egy ilyen -most jön a poén rész- KIS problémám vagyok fent akadva ami már foltot kezd hagyni a mindennapjaimon.

Elkeseredett és megtört személynek érzem magam, ami sosem voltam. Tudjátok tipik az a "nőfaló" személyiségjegy volt rám jellemző amit sokszor már megkaptam a lányoktól, csak az a pár koppanás és negatív behatás óta kezd inkább egy teljesen lehangolt és visszahúzodó szeméyiséggé alakítani, amit mindenképp vissza akarok fordítani.

Kérlek srácok, mégegyszer írom. Ez nem fake poszt. Értelmes tanácsokat szeretnék kérni. A segítségetekre van szükségem. Sajnos a barátaim nem tudtak még olyan tanácsokat adni amik megfelelőek lettek volna, valamelyik meg azt hitte hazudok a méreteimmel kapcsolatban, valaki meg kiröhögött és ugyan úgy hozzátette, hogy biztos nem lehet ilyen "kicsi"

2023. aug. 30. 10:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

11:08 vagyok, bocsánat,ha ítéletet, véleményt nyilvánítottam ki ok nélkül.

De nem lehet úgy kapcsolatban lenni, hogy csak szexelgetünk, elmegyünk sétálni és egyszer vacsorázni!

Vagy mindjárt az elején abban kellene kikötni, vagy minél előbb, hogy ne raboljátok egymás idejét.

Mindenféleképpen fejezd be, hogy a méreted miatt nem kellesz az összes nőnek,vagy a legtöbbnek, mert ez téves következtetés.

Ne műtétre szaladj, hamarabb többet érne a szakember és a sport, mert mint testileg, mint lelkileg jól hat rád.

2023. aug. 30. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:
15%

Neked komoly mentális problémád van. Orvos kellene mindenképp! Nem a 12 centis bohóccal van a gond, hanem a felfogásoddal.

Egyszerű példa: Egy 140 kilós dagadt hapsi nem az olimpián fog futni!

Ha te tudod hogy 16-17 cm az átlagos pénisz! Neked 12 cm van!! Akkor miért olyan szextárskeresős, meg laza a bulik után egyéjszakasban kefélős “menő” csinos nőket akarsz? Akik több 100 faxt láttak már? Vannak egyedülálló 35 körüli anyukák , vagy a ducibb kedves szingli nők. Azokkal tegyél próbát.

2023. aug. 30. 12:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az átmérő senkinek nem tűnt fel? 10.16 cm???
2023. aug. 30. 12:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát azt gondolom szimplán nem tudja mit jelent. Vagy egy kisebb fatönköt hord a lába között.
2023. aug. 30. 12:25
 15/24 anonim ***** válasza:

"Nem létezik széles körben elfogadott definíció arról, hogy mi az abnormálisan kis méretű pénisz, de a pénisznövelésre (pénisznövelő műtét) vonatkozó iránymutatások szerint a nyugalmi állapotban 4.1 cm-nél kisebb, míg erektált állapotban a 7,6 centinél rövidebb pénisz az elfogadhatatlan."

-Google.

2023. aug. 30. 12:25
 16/24 A kérdező kommentje:

12:12 -nek

Ne haragudj, nem vagyok előítéletes, de sajnos nem fognak meg a ducibb nők, nem vonzódom hozzájuk testileg, így pedig teljesen feleslegesnek tartom, hogy bármi komolyabb jellegű kapcsolatot kezdeményezzek velük, ha egyszerűen nem tudok rájuk úgy tekinteni.

"Külső megfog, belső megtart" szokták mondani.

Egyébként most nem gondolod komolyan, hogy akik kisebb pénisszel rendelkeznek, azoknak nem lehetne esélyük az olyan nőkkel szemben akik az általad említett "menő" csinos nők? Meg lényegében nekem nem ez volt a kérédésem.

Voltak tartós kapcsolataim, nem lettem én kikosarazva egyiknél sem.

Az egyéjszakás kalandoknál meg igen, rájöttem, hogy nem ez a péniszméret a megfelelő ezekhez a szituációkhoz.

Szimplán a kérdésem az az, hogy hogyan tudnék visszatérni abba a mentális állapotba amiből indultam.

És igen, tudom, hogy mentális problémám kezd kialakulni abból a kevés negatív eseménnyel ami történt velem.

12:06 -nak

Köszönöm, a héten nekiállok felkeresek több pszihológust, csak régebbi tapasztalataim végett nem nagyon hiszek a hatásosságukban, de egy próbát megér.

2023. aug. 30. 12:29
 17/24 A kérdező kommentje:
12:17 átmérőre számolva az 3.2cm :'D
2023. aug. 30. 12:32
 18/24 A kérdező kommentje:

12:17

Rosszúl fogalmaztam, kerületet írtam az átmérő helyett

2023. aug. 30. 12:37
 19/24 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy mindehez hány éves vagy
2023. aug. 30. 12:48
 20/24 A kérdező kommentje:

12:48 előző válaszomban írtam, hogy 25 felett vagyok

lassan 28.

2023. aug. 30. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!