Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent "Többet érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent "Többet érzek irántad mint barát, de ez még nem szerelem! "? Vagy ezt már lehet a szerelem előszobájának nevezni?

Figyelt kérdés
Nem a mögöttes dolog érdekel hogy barátzóna, kihasznál stb hanem mibe másabb ez az erzés a szerelemtől

2023. aug. 26. 13:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindegy hogy találkozgat veled ha úgy van, tisztel mint nőt, jól érzi magát veled és jól esnek neki a női enegergiák amit tőled kap vagy bolondul érted és mindent megtenne hogy akár egy percre is lásson. Amikor egy férfi szerelmes meg van bolondulva a nőért. Ilyen nálatok már sosem lesz. De ettől függetlenül lehet sokkal kiegyensúlyozotabb és sokkal jobban működőbb kapcsolatotok mint azoknak a pároknak akik "nagy szerelemmel" inditottak. Sok emberből itt az egó beszél... pedig nagyon ritka a szerelem mostanában. Nem kell felrúgni valamit csak azért mert valaki reális nem és hazudja azt hogy huuu de szerelmes. Aki azt mondja és hangoztatja több mint fele hazudik. Kérdező, ebből még lehet mély kötődés. Mindent bele, aztán úgy is minden úgy történik ahogy annak történnie kell.
2023. aug. 26. 14:45
 32/46 A kérdező kommentje:
Engem is csak az a tudat nyugtat hogy akik nagy szerelemmel inditottak nem biztos maradtak mert nem láttak a nagy szerelemtől. Csak valahol bánt a dolog hogy nem szerelmes
2023. aug. 26. 14:53
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az érzést a női hiúság okozza vagy az, hogy többet érzel iránta mint ő fordítva feléd!

Ha te egyszer küszködsz az egóddal, vagy érzel iránta szerelmet csak tagadod önmahadnak is akár, akkor minek vagytok együtt?

Az teljesen más, hogy nem vagytok szerelmesek és nem is akartok azok lenni, jó nektek úgy ahogyan van.

Lehetséges az is, hogy hiányzik neked a szerelem érzése és mindegy jóformán kitől kapod meg csak az életedben legyen, de ez ultra cink hozzáállás, esetleg számít, hogy szeretne beléd, vagy te kibe, de hát a szerelem nem kérdezi senkitől, hogy jókor kopogtat-e...

2023. aug. 26. 14:59
 34/46 A kérdező kommentje:
Hát szeretem nyilvan azért vagyok vele csak szeretném ha szerelemmel is szeretne
2023. aug. 26. 15:02
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni szereted a macskád is, de nem vagy szerelmes, vagy igen? Lényegtelen, nem fog beléd szeretni! Érted?
2023. aug. 26. 15:10
 36/46 anonim ***** válasza:
78%
Amit a többiek is mondanak, több érzelem mint barát + szex, de az elköteleződés nem megy és nem is szerelmes.
2023. aug. 26. 15:27
 37/46 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez alakuló szerelmet jelent. Esélyes vagy 'csak'.
2023. aug. 29. 22:14
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Voltam így. Három évig tartott a kapcsolatunk, én vágytam többre, ő “nem állt készen” stb.

Hazudtam magamnak, hogy jó ez így, elég ez…

Ő megismerkedett valakivel, dobott, két év után eljegyzés, házasság. Most jön a második gyerek, és boldogok.

Csak VELEM nem állt készen, simán B-terv voltam.

2023. szept. 1. 14:37
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

"az az igazi szerelem nincs meg az a mindentelsöprő"

Akkor szerintem részedről sincs meg, és nem is lesz.

Ez most így is nagyon jó lehet, de ha hiányzik a mindent elsöprő, akkor ne házasodjatok össze, mert boldogtalanok lesztek, és majd valamelyikőtök kilép.

2023. szept. 1. 19:57
 40/46 anonim ***** válasza:
32%

"nekem az érzéseimet ez nagyban visszafogja"

Jó meg minden, de ha nem megy az "elsöprő", pedig az hiányzik?

Becsüljétek meg egymást, de szerintem ennyi idő után ebből már nem lesz nagy lángolás.

2023. szept. 14. 16:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!