Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ez kizáró ok egy férfinél?
Hogyha a férfi a passing transz nőkhöz is vonzódik.
Ha kizáró ok, akkor megindokolnátok, hogy miért?
Tudod mennyi rejtett meleg van?
Családos emberek……
Nekem se kéne
13: Hát ja a veled való párkapcsolat is nagyon egészséges lehet ám, ha ilyen szinten birtokolni akarod a partnered... Ezek szerint még azt sem értem hogy működnek a férfiak, meg a tesztoszteron.
Ha vonzó nőt látok akkor egyből el tudom dönteni hogy igen megdugnám, ez természetes, tudod? Attól még lehetek 100% hűséges a partneremhez...
Elég meglepőek itt a válaszok.
Milyen biszex, bocsánat de ti miről beszéltek?
Pont az volt a lényeg, hogy passing trans, tehát nem lehet megkülönböztetni cisz nőtől. Innentől kezdve a vonzódás az teljességgel hetero értelemben történik... Semmi köze nincs biszexualitáshoz.
Elég szánalmasak az itteni női válaszok...
Ha atvannak mutve teljesen, akkor hetero dolog (hisz meg van az illuzio), de ha izgat hogy farka van es ilyen hibrid szeru, akkor az biszex hajlam. Mit nem lehet ezen erteni???
Attol, hogy a feje noies meg ferfi kivul belul(szervekre gondolok) fasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!