Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ez kizáró ok egy férfinél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ez kizáró ok egy férfinél?

Figyelt kérdés

Hogyha a férfi a passing transz nőkhöz is vonzódik.

Ha kizáró ok, akkor megindokolnátok, hogy miért?

2023. aug. 23. 20:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Nálam az a kizáró ha sz@revő.
2023. aug. 29. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Nekem nagyon bejön. Ezek az ázsiai k-pop srácok is. Nem az az ősember típus.
2023. aug. 30. 08:34
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha velem akar kapcsolatban lenni akkor alapból mindenki máshoz való vonzódása kizárt, nemhogy férfiakhoz, vagy passing transzokhoz, jelentsen ez bármit 🤷
2023. okt. 3. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Tudod mennyi rejtett meleg van?

Családos emberek……

Nekem se kéne

2023. okt. 3. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

13: Hát ja a veled való párkapcsolat is nagyon egészséges lehet ám, ha ilyen szinten birtokolni akarod a partnered... Ezek szerint még azt sem értem hogy működnek a férfiak, meg a tesztoszteron.

Ha vonzó nőt látok akkor egyből el tudom dönteni hogy igen megdugnám, ez természetes, tudod? Attól még lehetek 100% hűséges a partneremhez...

2023. okt. 3. 23:52
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

Elég meglepőek itt a válaszok.

Milyen biszex, bocsánat de ti miről beszéltek?

Pont az volt a lényeg, hogy passing trans, tehát nem lehet megkülönböztetni cisz nőtől. Innentől kezdve a vonzódás az teljességgel hetero értelemben történik... Semmi köze nincs biszexualitáshoz.

Elég szánalmasak az itteni női válaszok...

2023. okt. 3. 23:55
 17/19 A kérdező kommentje:
#16: Én sem értem mi köze ennek a homo, vagy biszexualitáshoz. Az egyébként alap, ha van partnerem akkor már nem kavarok mással, viszont egy szép nőt azért megnézek, akár transz akár cisznemű.
2023. okt. 4. 00:15
 18/19 NTBS ***** válasza:
A többségnél igen.
2023. okt. 4. 07:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha atvannak mutve teljesen, akkor hetero dolog (hisz meg van az illuzio), de ha izgat hogy farka van es ilyen hibrid szeru, akkor az biszex hajlam. Mit nem lehet ezen erteni???

Attol, hogy a feje noies meg ferfi kivul belul(szervekre gondolok) fasszal.

2023. okt. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!