Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nem éri meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nem éri meg gyúrni egy férfinak, mert a csajok többsége úgyis a vékony pasikra bukik már?

Figyelt kérdés

Kicsit már "öreg boomer" style lett a testépítés. Nem divatos és nem is buknak már rá a fiatal csajok, legalábbis a többség az echte vékony pasikra bukik. Talán nem is véletlen, hogy 30%-os forgalom visszaesései vannak a konditermeknek a személyi edzőnek. Szimplán mert annyi kell a nőknek, hogy vékony legyél.. a kifejezetten férfias testes kigyúrt férfiak egyre kevésbé kapósak.

Ti is észrevettétek ezt? Tényleg gyúrni a mai világban olyan mint adni a szarnak egy pofont? A nőnek nem az kell.

2023. aug. 23. 11:24
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen jóképűnek is kell lenni, de azon úgysem lehet változtatni
2023. aug. 23. 11:27
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora meretes baromnak kell lenni ahhoz, hogy azert kezd el gyurni, mert azt feltetelezed, hogy valakinek az kell. Ha neked nem kell, akkor ne gyurjal. Lehet neked meg nem jutott el az agyadig, de egy parkapcsolat nem arrol szol, hogy az edzoteremben izzadsz naphosszat.
2023. aug. 23. 11:36
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a jóképű, vékony tetszik pont. De lehet másnak más. Amúgy az 1#-nek igaza van, magad miatt csináld ha csinálod, ne a lányok miatt.
2023. aug. 23. 11:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kettesnek bocsi. 😊
2023. aug. 23. 11:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azért edzek, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és mert szeretek edzeni. A nőknél ez csak egy előny, persze nem mindenki szereti ezt sem.
2023. aug. 23. 11:47
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Tök mindegy, hogy gyúr-e vagy sem, a sportosan átlagosak, sportosan vékonyak tetszenek, de igazából mindegy, csak ne legyen elhízva. Maga miatt sportoljon / ne sportoljon, a lényeg, hogy ne legyen elhízva és jó állóképessége legyen.
2023. aug. 23. 11:56
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

Úgy lehetne mondani, hogy a gyúrás javít valamit az összképen, de ha valakin látszik, hogy ettől várja 100%-ban a csodát, az taszító tud lenni, gondolom.

Egy pistike fejű óriáscsecsemőre egy nő se nagyon tud férfiként nézni.

2023. aug. 23. 11:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

23 vagyok (talán még nem számítok öregnek, bár a gyakori szerint de:D) és nekem pl.: nem jönnek be a vékony srácok.

Én is járok terembe és bár nem vagyok nagydarab, de nem is vagyok kifejezetten vékony, inkább sportos persze van hova fejlődnöm.

De pl.: elég erős vagyok és egy vékony pasi mellett maszkulinabbnak érezném magam.

Nekem kifejezetten bejönnek azok akik sportolnak, akár kondiban és azért széles a válluk, karjuk. A mellizom és a kerek fenék kifejezetten bejön.:D

Nem kell, hogy testépítő legyen klasszik értelemben (az pl nem tetszik), a nagyon leszálkásított srácok se.

2023. aug. 23. 12:10
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk azok a faszik akik azt mondják h a nőket nem érdekli a test, csak vékony 180 centi 60kilos férfiak kellenek nekik, általában úgy edzenek hogy csinálnak ilyen erőemelő cuccokat meg dirty bulkkal feltomegelnek 25 kiló túlsúlyra 30% testzsirral és Michelin baba lesz belőlük.

Minden tiszteletem az erőemelőké sose tudnám azt csinálni amit ők, de az nem egy esztétika alapú sport semmi értelme azt vizsgálni h pl nőknek tetszik-e az olyan test.

Persze minden nő más, de azért sokuk nem szokta bánni ha olyasmi tested van mint pl Leon Edwardsnak.

2023. aug. 23. 12:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

nincs sok tapasztalatom de a lányok akikkel én voltam eddig általában szerették a testem (akkoriban elég jó formában voltam). Lehet h pl azt mondta valamelyikük h ez tök jó de nem emiatt szeret nem ez a lényeg, de azért valljuk be az ágyban sokszor őszintébb kicsit az ember:D és a pillanat hevében azért sokminden kiderül arról hogy mitol indul be a partnered. De ezzel nincs semmi baj ez nem jelenti hogy csak emiatt szeret a szerelmed de jó érzés hogy vonzódik ahhoz ahogy kinézel.

Volt olyan lány is akinek szintén eléggé tetszett a testem és ő pl azt mondta hogy neki ez teljesen új mert eddig mindig vékony srácokkal volt.

Szóval igazából nem fekete fehér ez és nem zárja ki egymást, a vékonyabbnak és az izmosabbnak is megvannak az előnyei, hátrányai.

2023. aug. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!