Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ebből hogy lehet jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ebből hogy lehet jól kijönni? Életemben először tetszek valakinek, de nekem ő nagyon nem jön be, és vannak itt még más dolgok is.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit a barátnőmön keresztül ismertem meg. Küzd azzal, hogy nem kell a lányoknak, és emiatt már kárt is tett magában. Én is ezzel küzdök, mert nagyon félre mennek nálam a dolgok, és még nekem se volt parkapcsolatom, de nem voltam soha ilyen mélyen, mint ő. Nekem nagyon nem jött be az első perctől kezdve, nincs vele baj, rendes, kedves, aranyos. Viszont még barátnak se kellene, mert ez zavar benne nagyon. A barátnőm odáig meg visszáig van érte, hogy milyen aranyos, de párkapcsolatra nem kellene neki se, viszont rám erőltette.

Elmentem vele sütizni, jól éreztem magam, elbeszélgettünk, elnevettünk. De külsőre nagyon nem jön be, sőt sehogyan sem. Én kicsit távolságtartóbban viselkedtem vele, hogy érezze ebből nem lesz több. Tegnap már írta a barátnőmnek, hogy most először szerelmes. Én meg nem érzek semmit. Most mi a legjobb lépés?

2023. aug. 23. 09:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%
De miért mentél el vele sütizni?? Innen már nagyon nehéz lesz..
2023. aug. 23. 09:52
 2/38 anonim ***** válasza:
91%
Zárd le még most ha nem jön be, mondd neki hogy gondolkoztál de max csak barátságot tudsz elképzelni.
2023. aug. 23. 09:52
 3/38 A kérdező kommentje:
Mert szerveztek közös programot, és ott volt. Ott elhívott mindenki előtt, én meg most hogy mondtam volna azt, hogy nem? Meg a barátaim is mondták, hogy adjak ennek egy esélyt, ha nem jön be, akkor nem jön be, most abból nincs semmi. Aztán most ők azok, akik vérszemet kaptak, hogy "Jaj, szegény N, de rossz lehet neki🥺", és kvázi cserben hagynak meg rám varrják az egészet.
2023. aug. 23. 09:56
 4/38 anonim ***** válasza:
14%
Na de mi a baj vele? Neked milyenek jönnek be, ő ehhez képest milyen?
2023. aug. 23. 10:10
 5/38 anonim ***** válasza:
94%
Kar volt igent mondanod, ha nem akartad. Fejezd be minel elobb, Ne remenykedjen hiaba.
2023. aug. 23. 10:12
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
Szép kis barátaid vannak. Minél előbb zárd le a sráccal, mert csak egyre jobban nyomasztani fog az egész kapcsolat vele és nagyon bele fogja magát élni. Semmilyen szinten nevis tartsd vele a kapcsolatot. Barátként sem, mert rád fog akaszkodni és nagyon nehezen fogja megérteni, hogy nincs esélye és ne is reménykedjen. Tapasztaltból beszélek. Mindkét oldalon voltam
2023. aug. 23. 10:14
 7/38 A kérdező kommentje:

Alapból az egy redflag, hogy öngyilkos akart lenni emiatt. Nekem is voltak rosszabb időszakaim ezzel kapcsolatban, főleg amikor nagyon hormongőzös időszakom volt, és borzasztó azt megélni, hogy a legundorítóbb személyiségű embert is szépnek látja valaki, és van mellette társ, engem meg leszólítani nem szólít le senki sem. Meg amikor az, aki neked tetszik, az rád se néz, észre se vesz, és ezt egymás után többször megélni, úgy, hogy nem ismered azt, milyen viszonzottan szerelmesnek lenni. De sose akartam öngyilkos lenni emiatt. Meg ez, hogy ő már szerelmes... gondolom nem belém, hanem a lehetőségbe.

Meg külsőre se jön be, tipikus nyomi gyerek, kövezzetek meg.

De hogy zárjam le? Nem akarom, hogy kárt tegyen magába vagy a párkapcsolatunkba.

2023. aug. 23. 10:20
 8/38 A kérdező kommentje:
*magában vagy a baráti kapcsolataimba
2023. aug. 23. 10:20
 9/38 anonim ***** válasza:
89%

Aki nagyon magányos, az hajlamos túl hamar belelkesedni. Most gyorsan le kell zárni, míg nem foglalja le az esküvői helyszínt.

Megmondod neki egyenesen, hogy bár jól érezted magad, részedről ez nem lehet több barátságnál sajnos. Még indokolni sem kell. Ha rákérdez akkor se mondj semmit, amibe belekapaszkodhat hogy majd azon változtat és akkor van remény.

Minden ilyen lekoptatás kellemetlen de ez van. Túl kell élnie. Ha ezért megöli magát mert diplomatikusan, udvariasan kiadod az útját 1 randi után, az nem a te hibád. Ha ennyit nem bír akkor sajnos alkalmatlan az életre.

2023. aug. 23. 10:27
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Légy egyenes és határozott, mert a rózsaszín ködtől nem fogja észrevenni az utalásokat (meg valszeg alapból se)

Mondd el neki, hogy nagyon rendes és kedves, a sütizés is jó volt, de sajnos te nem érzed azt, hogy ő lenne az igazi.

2023. aug. 23. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!