Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a tény, hogy a mai nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a tény, hogy a mai nők a nem-férfias sovány pávákra buknak Európában, az a feminizmus eredménye? Nekem is csatlakoznom kellene a passport bros mozgalomba?

Figyelt kérdés

Betegesnek tartom ezt az értékrend felfordulást a nők részéről, hogy a férfias férfiak helyett a vékony kis erőtlen pávákra gerjednek, csak azért mert a média ezt nyomja. Totál beteges, szembe megy a természet törvényeivel. Egy férfi akkor vonzó ha nagy darab, erős, meg tudja védeni a családját. Erre meg a csajok akár még a 30-as éveikben is, sőt akármeddig, a vékony kis páveszekre buknak.

Nekem is csatlakoznom kellene a nyugati pasikhoz és járni hagyományos, értéktisztelő országokba csajozni, ahol még nem tette tönkre a nőket a feminizmus, liberalizmus?

2023. aug. 21. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Páva 🥲 Vagy 10 éve nem hallottam ezt a kifejezést ebben az értelemben. Köszi, eszembe juttattad a kamaszkoromat. Minek is volt a rövidítése? Pólus, Árkád, Westend, Aréna? Jaj meg voltak még az emok meg a scenek, ők utálták a pávákat.
2023. aug. 22. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11! Kösz, sosem értettem miért pont páva, de most végre megvilágosodtam. :D mégis hasznos ez az oldal.

Ha most azt írom, hogy nálam a férfi 180 cm és 80 kg felett kezdődik, akkor meg azért leszek szemét. Nem lehet jót tenni. 🤷‍♀️

2023. aug. 23. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Most neked mi a férfias?

Hízott, igénytelen, lusta hulladék?

Akkor ja, ilyen nem kell a nőknek.

Szerintem az a férfi, aki igényes, megbízható, hűséges, érzelmes, magabiztos.

Ehhez nem kell szőrös kocának lenni.

Megvédeni? Kitől? Más agresszív férfiaktól? Paprika spray, pisztoly nálam is lehet.

Ízlések és pofonok. Hogy kinek mi tetszik, csakis maga döntheti el.

Amúgy megjegyezném, Bruce Lee sem volt zsírdisznó, mégis simán lerúgná a fejed...

2023. aug. 24. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!